ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 06 травня 2019 року о 16:33

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) про індивідуальну державну допомогу Державному історико-меморіальному Лук’янівському заповіднику.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), щодо зменшення кількості безпритульних тварин гуманними методами, збору та утилізації трупів безпритульних тварин; пошуку для безпритульних тварин нових власників та просвітництво КП «КМЛ ветеринарної медицини».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), щодо утримання, капітального та поточного ремонту підземних пішохідних переходів та демонтажу самовільно встановлених та безхазяйних малих архітектурних форм, тимчасових споруд та інших об’єктів на території міста Києва КП «Київблагоустрій».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Відділу комунального господарства Краматорської міської ради у формі Субсидій та поточних трансфертів підприємствам та капітальних трансфертів підприємствам на здійснення енергоефективної модернізації зовнішнього освітлення, підвищення рівня благоустрою, формування зовнішнього вигляду міста, покращення умов проживання мешканців, запобігання випадкам дорожньо-транспортного травматизму у вечірній та нічний час, досягнення оптимальних умов безпеки всіх категорій користувачів міської дорожньої мережі, КП «Міськсвітло».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради щодо надання транспортних послуг з перевезення пасажирів міським електричним транспортом комунальному підприємству «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради про внесення змін до умов чинної державної допомоги комунальному підприємству «Дружківський міський парк культури та відпочинку» Дружківської міської ради.

Надано дозвіл компанії компанії «The Goldman Sachs Group, Inc.» (м. Нью-Йорк, США) на опосередковане [через компанію «UCPIH LTD» (м. Нікосія, Кіпр)] разом з компанією «Dragon Capital Investments Limited» (м. Нікосія, Кіпр) набуття контролю над ТОВ «БЦ Платінум Плаза» (м. Київ, Україна).

Надано дозвіл компанії «DP World FZE» (м. Дубаї, Об’єднані Арабські Емірати) на придбання акцій компанії «Dubai Ferries Holding FZE» (м. Дубаї, Об’єднані Арабські Емірати), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «POSCO INTERNATIONAL Corporation» (м. Інчхон, Республіка Корея) на придбання акцій компанії «Grain Terminal Holding Pte. Ltd (м. Сінгапур, Сінгапур), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді виконання умов передбачених статтями 23.1 та 23.2 Договору акціонерів, укладеного між компаніями «POSCO INTERNATIONAL Corporation» (м. Інчхон, Республіка Корея) і «Orexim Holdings Limited» (м. Нікосія, Республіка Кіпр) від 12 лютого 2019 року у вигляді положення про утримання від конкуренції та про заборону переманювання працівників, протягом 5 років.

Надано дозвіл компанії «Burisma Holdings Limited» (м. Лімасол, Кіпр) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Астроінвест-Україна» (м. Зіньків, Полтавської області, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді внесення змін до додатка 2 до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України (Правила Оптового ринку електричної енергії України, погоджені постановою НКРЕ від 09.08.2012 № 1028) у частині встановлення ознаки знаходження блоку (корпусу двокорпусного блоку) поза резервом за відсутністю палива.

Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді внесення змін до додатка 2 до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України (Правила Оптового ринку електричної енергії України, погоджені постановою НКРЕ від 09.08.2012 № 1028) у частині визначення мінімально допустимого складу обладнання Придніпровської ТЕС АТ «ДТЕК Дніпроенерго».

Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді внесення змін до додатка 3 до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України (Інструкція про порядок здійснення розрахунків на Оптовому ринку електричної енергії України) у частині врегулювання питання взаємовідносин з суб’єктами господарювання, на яких поширюється дія Методичних рекомендацій щодо врегулювання відносин оператора системи передачі, операторів систем розподілу, основних споживачів, електричні мережі яких приєднані до системи передачі або до електричних мереж виробників, та їх субспоживачів, прийнятих постановою НКРЕКП від 28.12.2018 № 2108.

Надано дозвіл на концентрацію у вигляді придбання компанією «Nidec Corporation» (м. Кіото, Японія) (безпосередньо або опосередковано) акцій компанії «Embraco Slovakia s.r.o.» (м. Спішська Нова Весь, Словаччина), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл на концентрацію у вигляді придбання компанією «Nidec Corporation» (м. Кіото, Японія) (безпосередньо або опосередковано) акцій компанії, яка буде створена відповідно до законодавства Італії, що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл на концентрацію у вигляді придбання компанією «Nidec Corporation» (м. Кіото, Японія) (безпосередньо або опосередковано) акцій компанії «Ealing Compañia de Gestiones y Participaciones S.A.» (м. Монтевідео, Уругвай), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл на концентрацію у вигляді придбання компанією «Nidec Corporation» (м. Кіото, Японія) (безпосередньо або опосередковано) акцій компанії, яка буде створена відповідно до законодавства Гонконгу, що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл на концентрацію у вигляді придбання компанією «Nidec Corporation» (м. Кіото, Японія) (безпосередньо або опосередковано) акцій компанії «Embraco Luxembourg S.à.r.l.» (м. Люксембург, Люксембург), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл на концентрацію у вигляді придбання компанією «Nidec Corporation» (м. Кіото, Японія) (безпосередньо або опосередковано) акцій компанії «Embraco Indústria de Compressores e Soluções em Refrigeração Ltda.» (м. Жоінвілль, Бразилія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді виконання положень про утримання від конкуренції та про заборону переманювання співробітників, що містяться в розділах 5.1.9 та 5.1.10 Договору купівлі продажу акцій від 24 квітня 2018 року, укладеного між компаніями «Whirlpool Corporation» (м. Бентон Харбор, штат Мічиган, США), «Whirlpool S.A (м. Сан-Паулу, Бразилія), «Whirlpool do Brasil Ltda.» (м. Сан-Паулу, Бразилія), «Whirlpool International Holdings Sàrl» (м. Люксембург, Люксембург), «Embraco Europe s.r.l.» (м. Рива-прессо-К’єрі, Італія) та «Nidec Corporation» (м. Кіото, Японія).

Надано дозвіл компанії «Private Limited Liability Company Metinvest B.V (м. Гаага, Нідерланди) на придбання акцій ПрАТ «ЄВРАЗ Дніпродзержинський коксохімічний завод» (назву змінено на ПрАТ «Дніпровський коксохімічний завод») (м. Кам’янське, Дніпропетровська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства та взяття учасниками концентрацій на себе зобов’язань.

Прийнято рішення про закриття справи № 127-26.4/54-17 у зв’язку з виконанням ПрАТ «ВФ Україна» рекомендацій Антимонопольного комітету України від 11.12.2018 № 42-рк у повному обсязі та у встановлені строки.

Прийнято рішення про закриття справи № 127-26.4/125-17 у зв’язку з виконанням ПрАТ «Київстар» рекомендацій Антимонопольного комітету України від 13.12.2018 № 45-рк у повному обсязі та у встановлені строки.

Прийнято рішення про закриття справи № 127-26.4/273-16 у зв’язку з виконанням ТОВ «лайфселл» рекомендацій Антимонопольного комітету України від 13.12.2018 № 47-рк у повному обсязі та у встановлені строки.

Прийнято рішення про закриття справи № 127-26.4/274-16 у зв’язку з виконанням ТОВ «лайфселл» рекомендацій Антимонопольного комітету України від 13.12.2018 № 46-рк у повному обсязі та у встановлені строки.

Внесено зміни в рішення адміністративної колегії Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 16.06.2016 № 66-р/к у справі № 2/12-51-16.

Залишено без змін рішення адміністративної колегії Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 18.07.2017 № 01/75-ріш у справі № 01-13-50/61-2017.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux