ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 21 червня 2019 року о 15:52

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Печерської районної в місті Києві державної адміністрації щодо підтримки комунального підприємства «КК з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо підтримки комунального підприємства «КК з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації комунальному підприємству «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району міста Києва».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту житловокомунального господарства виконавчого комітету Кременчуцької міської ради на підставі Програми діяльності та розвитку комунального підприємства «Благоустрій Кременчука» на 2019 рік у формі поточних та капітальних трансфертів комунальному підприємству «Благоустрій Кременчука».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Відділу комунального господарства Краматорської міської ради відповідно до рішення від 10.12.2014 № 44/VI-267 ««Про затвердження Програми благоустрою міста на 2015-2019 роки» у формі субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям) капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям) спеціалізованому комунальному підприємству «Ритуальна служба» Краматорської міської ради.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради щодо державної підтримки комунального сільськогосподарського підприємства «Зеленгосп» Бердянської міської ради з метою охорони, розвитку, збереження та відтворення зелених насаджень, створення комфортних умов життя та відпочинку мешканців і гостей курортного м. Бердянськ.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління житлово-комунального господарства Слов’янської міської ради щодо надання підтримки комунальному підприємству «Слов’янське тролейбусне управління», яке здійснює послуги з перевезення пасажирів громадським транспортом.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління культури Харківської обласної державної адміністрації щодо надання підтримки у формі дотації театральним закладам Харківської області.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту розвитку інфраструктури міста Виконкому Криворізької міської ради щодо здійснення заходів з організації поховання померлих одиноких громадян, осіб без певного місця проживання, громадян від поховання яких відмовились рідні, знайдених невпізнаних трупів КП «Ритуал Сервіс Плюс».

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux