ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 18 лютого 2019 року о 11:39

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради щодо надання підтримки суб’єктам господарювання, які здійснюють послуги з перевезення пасажирів автомобільним транспортом та які за результатами конкурсу укладуть з Ужгородською міською радою договори на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації комунальній установі «Харківський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Харківської обласної ради».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу  Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, комунальним закладам «Дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів Харківської обласної ради» та «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «ХТЗ» Харківської обласної ради».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації про державну допомогу щодо надання підтримки КП «Школа вищої спортивної майстерності з легкої атлетики» та комунальному закладу «Школа вищої спортивної майстерності» Харківської обласної ради.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації щодо надання підтримки комунальній установі «Харківський обласний центр молоді» Харківської обласної ради. 

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації щодо надання підтримки комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Голосіївського району міста Києва, яке здійснює утримання в належному стані парків, скверів, зелених насаджень вздовж бульварів, вулиць та інших зелених насаджень загального користування і робіт з озеленення та благоустрою території.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації щодо надання підтримки комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Деснянського району міста Києва, яке здійснює утримання в належному стані парків, скверів, зелених насаджень вздовж бульварів, вулиць та інших зелених насаджень загального користування і робіт з озеленення та благоустрою території.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації  щодо надання підтримки комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Шевченківського району міста Києва, яке здійснює утримання в належному стані парків, скверів, зелених насаджень вздовж бульварів, вулиць та інших зелених насаджень загального користування і робіт з озеленення та благоустрою території.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо надання фінансової підтримки комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Солом’янського району м. Києва.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу відділу житлово-комунального господарства та капітального будівництва виконавчого комітету Лубенської міської ради щодо надання підтримки комунальному підприємству фірмі «Конвалія» на озеленення території міста Лубни.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення Харківської обласної ради про державну допомогу щодо надання підтримки обласному комунальному виробничо-експлуатаційному підприємству «Держпром».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу щодо надання підтримки КП «Київський інститут земельних відносин» для виконання «Міської цільової програми використання та охорони земель міста Києва на 2019 – 2021 роки».

Прийнято рішення за результатами розгляду справи про державну допомогу № 500-26.15/17-18-ДД Міністерства енергетики та вугільної промисловості України для фінансування бюджетної програми «Здійснення заходів із забезпечення вітчизняного виробництва вугільної продукції та подальшого реформування державного сектору вугільної промисловості».

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux