ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 04 грудня 2018 року о 16:54

Залишено без змін рішення адміністративної колегії Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 23.03.2017 № 7-ріш у справі №2-26.250/88-2016.

Оштрафовано ТОВ «АВІАНОВА» і ТОВ «ВЕКСТОР» на загальну суму 369 710 грн. (по 184 855 грн.) за вчинення порушення, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (тендерів).

Прийнято рішення за результатами розгляду справи про державну допомогу, що надається Вінницькою міською радою комунальному підприємству «Вінницяміськтеплоенерго» у формі податкової пільги зі сплати податку на землю.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу, що надається Департаментом соціального захисту населення Сумської міської ради Комунальному підприємству «Електроавтотранс» у формі компенсаційних виплат за пільгові перевезення окремих категорій громадян.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу, яка надається Департаментом житлового господарства Харківської міської ради КП «Благоустрій» м. Харкова у формі капітальних трансфертів підприємствам (установам, організаціям); субсидій та поточних трансфертів підприємствам (установам, організаціям).

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу, яка буде надана Маріупольською міською радою Донецької області комунальному підприємству «Маріупольське трамвайно-тролейбусне управління» у формі гарантій.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Виконавчого комітету Вінницької міської ради щодо надання податкових пільг та встановлення ставок по місцевих податках і зборах.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу виконавчого комітету Богуславської міської ради щодо надання підтримки КП «Богуславблагоустрій», яке здійснює комплекс заходів з благоустрою міста.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу виконавчого комітету Запорізької міської ради щодо забезпечення функціонування та розвитку автоматизованих інформаційних систем Запорізької міської ради.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради щодо передачі на баланс комунальному підприємству спеціалізованої техніки для проведення робіт по благоустрою та ліквідації стихійних сміттєзвалищ.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Чорноморської міської ради Одеської області щодо встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2018-2019 роки.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради щодо надання підтримки комунальній установі Миколаївський зоопарк.

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux