ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 04 грудня 2018 року о 16:44

·  Оштрафовано ТОВ «Гіпохлорсервіс» на 109 500 грн. і ТОВ «Компанія «Хлортехвод» на 109 500 грн. за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результату аукціону під час проведення комунальним підприємством «Чернівціводоканал» допорогової процедури закупівлі гіпохлориту натрію марки А.

·  Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання ТОВ «ДІЄСА» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

·  Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання споживчим товариством «Домашній хліб» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

·  Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання фермерським господарством «Україна» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

·  Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання ТОВ «ТД «Аванта» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

·  Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання приватним підприємством ВФ «ЕМАЛЬ» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

·  Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання фермерським господарством «Миколай» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

·  Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання ТОВ «Корадо каннінг Інкорпорейтед» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

·  Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання приватним підприємством «Еко-Молпродукт» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

·  Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання приватним підприємством «Слов’янська кондитерська фабрика «Валенсія» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

·  Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання ТОВ виробничо-торгівельна компанія «Еколайн» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

·  Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання ТОВ «НВП «Ірком-ЕКТ» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

·  Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання ПрАТ «Щорський завод продтоварів» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

·  Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління туризму Департаменту розвитку Львівської міської ради щодо надання фінансової підтримки Львівському комунальному підприємству «Центр розвитку туризму м. Львова» на відшкодування витрат, пов’язаних зі статутною діяльністю підприємства.

·  Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту комунального господарства Харківської міської ради щодо забезпечення функціонування систем водопостачання та водовідведення.

·  Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту комунального господарства Харківської міської ради щодо придбання намогильних споруд та їх монтаж на місцях поховання захисників України, загиблих (померлих) під час проведення антитерористичної операції, благоустрою прилеглих територій.

·  Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту комунального господарства виконавчого комітету Харківської міської ради щодо надання фінансової підтримки комунальному підприємству «Ритуал».

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux