ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 27 червня 2019 року о 10:37

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) у формі субсидій на фінансування послуг з розробки технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації (відведення) земельних ділянок об’єктів благоустрою зеленого господарства, що знаходяться у постійному користуванні комунального підприємства «Дарницьке лісопаркове господарство», комунального підприємства «Святошинське лісопаркове господарство» та комунального підприємства «Лісопаркове господарство «Конча-Заспа» з метою забезпечення охорони та захисту лісу, що належить територіальній громаді міста Київ від самовільного захвату.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) державному підприємству «Державний академічний оркестр «РадіоБендОлександра Фокіна» та державному підприємству «Державний академічний естрадно-симфонічний оркестр України».

Надано дозвіл компанії «LOGUS INVESTMENTS S.A.» (м. Панама, Республіка Панама) на набуття у власність акцій компанії «STAR SPAN HOLDINGS LTD» (м. Нікосія, Республіка Кіпр), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл про надання дозволу компанії «STAR SPAN HOLDINGS LTD» (м. Нікосія, Республіка Кіпр) на набуття у власність частки у статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «ТІСКОНТЕЙНЕРНИЙ ТЕРМІНАЛ» (с.Визирка, Комінтернівський р-н, Одеська обл., Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії «American Battery Solutions Inc.» (м. Оріон, штат Мічиган, США) на набуття контролю над частиною компанії «Robert Bosch Battery Systems LLC» (м. Оріон, штат Мічиган, США), шляхом придбання певних активів цієї компанії, що дозволять здійснювати господарську діяльність з виробництва, комплектації, тестування та перевірки акумуляторів.

Надано дозвіл на приєднання ТОВ «УНІВЕРСАЛЬНА ЛІЗИНГОВА КОМПАНІЯ «ЛЕНД-ЛІЗ» (м. Київ, Україна) до ТОВ «АЛЬФА-ЛІЗИНГ УКРАЇНА» (м. Київ, Україна).

Надано дозвіл ТОВ «НАДІЯ» (с. ПокровськеКрасноградський р-н, Харківська обл.) на одержання в оренду активів у вигляді єдиного майнового комплексу, який належить ТОВ «КОНОНІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР» (м. Полтава) та забезпечує можливість здійснення господарської діяльності з первинної обробки та зберігання зернових та технічних культур (складське господарство) на території Полтавської обл.

Надано дозвіл ТОВ «Харківський молочний комбінат» (м. Харків) на придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що забезпечує здійснення господарської діяльності з переробки молока та виробництва молочної продукції, знаходиться за адресою: м. Харків, вулРоганська, 149, та належить приватному акціонерному товариству «Вімм-Білль-Данн Україна» (м. Вишневе, Києво-Святошинський р-н, Київська обл.).

Оштрафовано ТОВ «Рекламне агентство «13-й регіон» на 339 000 грн та ТОВ «Медійно-інформаційна комерційна організація «Плюс» на 339 000 грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у виглядіантиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

Оштрафовано ТОВ «Проектно-будівельне об’єднання «Тиса» на 212 637 грн та ТОВ «Тюльпан» на 24 113 грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux