ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 20 грудня 2017 року о 17:13

Оштрафовано ПАТ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ФІРМА «ДАРНИЦЯ» (м. Київ) на 136 тис. 000 грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді подання недостовірної інформації Антимонопольному комітету України на вимогу державного уповноваженого Комітету у встановлений ним строк.

Оштрафовано ТОВ «Продекспорт ЛТД» (м. Одеса) на 29 тис. 000 грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації Антимонопольному комітету України на вимогу державного уповноваженого Комітету у встановлений ним строк.

Оштрафовано ТОВ ПП «ЗІП» (м. Кам’янське, Дніпропетровська обл.) на 27 тис. 200 грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 14 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді подання інформації в неповному обсязі Антимонопольному комітету України на вимогу державного уповноваженого Комітету у встановлений ним строк.

Оштрафовано ТОВ «Трапеза» (м. Одеса) на 126 тис. 300 грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації Антимонопольному комітету України на вимогу державного уповноваженого Комітету у встановлений ним строк.

Оштрафовано ТОВ «Ласунка» (м. Дніпро) на 27 тис. 200 грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченим пунктом 14 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді подання інформації Антимонопольному комітету України в неповному обсязі на вимогу державного уповноваженого Комітету у встановлений ним строк.

Визнано, що ФОП Богацький Є.М. (м. Одеса) вчинив порушення, передбачене пунктом 14 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді подання інформації в неповному обсязі Антимонопольному комітеті України на вимогу державного уповноваженого Комітету у встановлений ним строк.

Надано дозвіл ТОВ «БЦ Регіон» (м. Київ) на придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу, що належать ТОВ «РМ Логістик» (м. Буча, Київська обл.).

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux