ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 29 січня 2019 року о 09:57

Надано дозвіл ПАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Кондитерінвест» (м. Київ) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Летичів-Агро» (с. Снітівка, Летичівський р-н, Хмельницька обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії «J.R. SIMPLOT COMPANY» (м. Бойсе, США) на придбання акцій компанії «KWS Potato B.V.» (м. Нагеле, Нідерланди), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компаніям «J.R. SIMPLOT COMPANY» (м. Бойсе, США) і «KWS SAAT SE» (м. Айнбек, Німеччина) на узгоджені дії у вигляді виконання положень Розділів 19 та 20 Договору про спільне підприємство щодо утримання від конкуренції та заборону переманювання працівників, строком на 5 років.

Надано дозвіл компанії «Dragon Capital Investments Limited» (м. Нікосія, Кіпр) [через дочірнє підприємство «БЦТ» (м. Київ) на придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу – логістичного центру, що належить ПАТ «Державний ощадний банк України».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації щодо надання підтримки комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління житлово-комунального господарства Мелітопольської міської ради Запорізької області щодо надання підтримки на утримання Мелітопольського міського парку культури і відпочинку ім. Горького.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління житлово-комунального господарства Мелітопольської міської ради Запорізької області щодо надання підтримки з утримання дорожньо-мостового господарства міста Мелітополя (КП «Чистота»).

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міської ради щодо надання підтримки КП «Парк Курортний» для здійснення благоустрою міста Трускавець.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації щодо надання підтримки Київському академічному обласному музично-драматичному театру ім. П.К. Саксаганського.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради щодо надання підтримки КП «Екосервіс» для здійснення благоустрою міста Южне.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління соціального захисту населення Слов’янської міської ради щодо надання підтримки КП «Слов’янське тролейбусне управління», яке здійснює перевезення пасажирів громадським транспортом.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Житомирської міської ради щодо надання підтримки КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління», яке здійснює послуги з перевезення пасажирів громадським транспортом.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту розвитку житлово-комунальної інфраструктури Маріупольської міської ради щодо державної підтримки підприємству електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» з метою реконструкції мережі зовнішнього освітлення м. Маріуполя.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux