ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 19 червня 2018 року о 16:24

Надано дозвіл компанії «Luye Pharma Hong Kong Ltd.» (м. Гонгконг, Китайська Народна Республіка) на набуття контролю над активами компанії «AstraZeneca UK Ltd.» (м. Кембрідж, Велика Британія), що забезпечують здійснення господарської діяльності із виробництва, дистрибуції, маркетингу, продажу, рекламування та/або комерціалізації будь-яким іншим чином фармацевтичних продуктів, що містять кветіапіну фумарат в якості активного фармацевтичного інгредієнта.

Залишено без змін рішення адміністративної колегії Хмельницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 31.03.2017 № 20-р/к у справі № 03-06/61-16.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Чернівецької міської ради у формі зменшення ставок місцевих податків та зборів.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління житлово-комунального господарства Мелітопольської міської ради у формі:

- відшкодування витрат на обслуговування мереж зовнішнього освітлення вулиць та засобів регулювання дорожнього руху;

- поповнення статутного капіталу.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Фінансового управління Ніжинської міської ради у формі зменшення ставок місцевих податків та зборів.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління житлово-комунального господарства Мелітопольської міської ради Запорізької області у формі відшкодування видатків на капітальний ремонт та придбання дитячих та спортивних майданчиків.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління житлово-комунального господарства Мелітопольської міської ради Запорізької області у формі відшкодування видатків на забезпечення діяльності виробництва (санітарне очищення об’єктів благоустрою та території міста).

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу виконавчого комітету Житомирської міської ради у формі фінансування поточних трансферт на покриття витрат, які пов’язані із обслуговуванням засобів регулювання дорожнього руху.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління житлово-комунального господарства Мелітопольської міської ради у формі відшкодування видатків на капітальний ремонт ліфтів.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління житлово-комунального господарства Мелітопольської міської ради у формі відшкодування видатків на капітальний ремонт житлового фонду, а також – нежитлових будівель.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux