ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 16 травня 2018 року о 14:11

Прийнято рішення про заборону узгоджених дій у вигляді внесення змін до Додатка 2 до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України (Правила оптового ринку електричної енергії України, погоджені постановою НКРЕ від 09.08.2012 № 1028) у частині вибору складу обладнання з урахуванням необхідності забезпечення незнижуваних запасів вугілля на складах електростанцій, розрахунку цін за робочу потужність та платежів за електричну енергію виробникам, які працюють за ціновими заявками.

Залишено без змін рішення адміністративної колегії Київського міського територіального відділення Антимонопольного комітету України від 17.10.2013 № 60-03-П.

Прийнято рішення за результатами розгляду Повідомлення Департаменту міського господарства Одеської міської ради (проект Міської цільової програми благоустрою м. Одеси на 2018 – 2021 роки, КП Спеціалізоване підприємство комунально-побутового обслуговування»).

Прийнято рішення за результатами розгляду Повідомлення Виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

Прийнято рішення за результатами розгляду Повідомлення Управління культури Житомирської міської ради (фінансова підтримка комунального підприємства «Парк»).

Надано дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «АГРО-РЕГІОН ЛЮБАР» (с. Юрівка, Любарський р-н, Житомирська обл.) на придбання частки в статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «ДІВА ВОЛОДАР» (с. Вільха, Романівський р-н, Житомирська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Епіцентр К» (м. Київ) на придбання єдиного майнового комплексу – нафтобази, що належить публічному акціонерному товариству «Концерн Галнафтогаз» (м. Київ).

Надано дозвіл компанії «Shandong Ruyi International Fashion Industry Investment Holding Co., Ltd.» (м. Цзінін, провінція Шаньдун, КНР) на придбання (прямо чи опосередковано) акцій компанії «Bally International A.G.» (м. Каслано, Швейцарія), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GENERAL ATLANTIC SM B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди) на набуття у власність акцій компанії «STUDIO MODERNA HOLDINGS B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компаніям «Insight Venture Partners VI, L.P.» (м. Нью-Йорк, штат Нью-Йорк, США), «Insight Venture Partners (Cayman) VI, L.P.» (м. Нью-Йорк, штат Нью-Йорк, США) та «Insight Venture Partners VI (Co-Investors), L.P.» (м. Амстердам, Нідерланди) на набуття у власність акцій компанії «STUDIO MODERNA HOLDINGS B.V.», що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

 

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux