Розпорядження про деякі питання організації діяльності Антимонопольного комітету України в умовах воєнного стану

Опубліковано 07 березня 2022 року о 13:13

Розпорядження про деякі питання організації діяльності Антимонопольного комітету України в умовах воєнного стану. У зв’язку з веденням воєнного стану в Україні відповідного до Указу Президента «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 № 64/2022, затвердженого Законом України 24.02.2022 № 2102-IX, керуючись пунктом 11 частини третьої статті 7, статтею 13 Закону України «Про Антимонопольний комітет України», Антимонопольний комітет України

ПОСТАНОВИВ:

  1. До припинення чи скасування воєнного стану зупинити розгляд заяв про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, поданих до Антимонопольного комітету України та рішення по яким не були прийняті станом на 25 лютого 2022 року.
  2. До припинення чи скасування воєнного стану зупинити розгляд заяв про захист прав/про недобросовісну конкуренцію, поданих до Антимонопольного комітету України та рішення по яким не були прийняті станом на 25 лютого 2022 року.
  3. До припинення чи скасування воєнного стану зупинити розгляд заяв та справ про надання дозволу на узгоджені дії, концентрацію суб’єктів господарювання, поданих до Антимонопольного комітету України та рішення по яким не були прийняті станом на 25 лютого 2022 року, не залежно від стадії їх розгляду.
  4. До припинення чи скасування воєнного стану зупинити розгляд заяв про надання попередніх висновків стосовно узгоджених дій, концентрації суб’єктів господарювання, поданих до Антимонопольного комітету України та рішення по яким не були прийняті станом на 25 лютого 2022 року.
  5. До припинення чи скасування воєнного стану зупинити розгляд заяв про перевірку рішень Антимонопольного комітету України, заяв про перегляд рішень у справах органів Антимонопольного комітету України, поданих до Антимонопольного комітету України та рішення по яким не були прийняті станом на 25 лютого 2022 року.
  6. До припинення чи скасування воєнного стану зупинити розгляд повідомлень про нову державну допомогу від надавачів такої допомоги, про внесення змін до умов чинної державної допомоги, справ про державну допомогу, заяв про незаконну державну допомогу, виконання умов допустимості, визначених в рішенні, прийнятих за результатами розгляду справ про державну допомогу та іншого відповідно до законодавства, поданих до Антимонопольного комітету України та рішення по яким не були прийняті станом на 25 лютого 2022 року.
  7. До припинення чи скасування воєнного стану зупинити розгляд листів про надання роз’яснень з питань застосування законодавства у сфері державної допомоги, поданих до Антимонопольного комітету України та по яким не надано роз’яснення станом на 25 лютого 2022 року.
  8. До припинення чи скасування воєнного стану зупинити розгляд скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель, поданих до Антимонопольного комітету України та рішення по яким не були прийняті станом на 25 лютого 2022 року.
  9. До припинення чи скасування воєнного стану зупинити розміщення в електронній системі закупівель рішень щодо скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель, поданих до Антимонопольного комітету України та інформація щодо яких не була розміщена в електронній системі закупівель станом на 25 лютого 2022 року, а саме: рішень про прийняття скарги до розгляду, рішень про залишення скарги без розгляду, рішень за результатами розгляду скарги, інформації про резолютивну частину рішення за результатами розгляду скарги.
  10. До припинення чи скасування воєнного стану зупинити перебіг строків надання інформації на вимоги та інші запити державних уповноважених Антимонопольного комітету України, строки надання відповідей по яким перепадали на 25 лютого 2022 року та пізніше.

Оберіть зручний ЗАСТОСУНОК - дізнавайтеся НОВИНИ першими

Facebook / Telegram / Instagram / Twitter


 

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux