Проєкт порядку денного засідання ТАК Комітету 16.12.2021

Опубліковано 15 грудня 2021 року о 16:15

о 10:00

І. Розгляд питань щодо державної допомоги.

1. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради комунальному підприємству «Аеропорт Вінниця» на реконструкцію злітно-посадкових смуг та комплексну модернізацію обладнання.

2. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради комунальному підприємству «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7»
на погашення заборгованості за опалення вільних від оренди нежитлових приміщень.

3. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради комунальному підприємству «Експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» з метою забезпечення комплексного благоустрою території міста та розвитку інфраструктури міста у сфері дорожнього господарства.

4. Про результати розгляду повідомлення про нову державну допомогу, яку надаватиме Відділ охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради відповідно до проєкту Комплексної програми «Здоров’я громади»
на 2022-2024 роки, у формі капітальних та поточних трансфертів закладам охорони здоров’я (комунальним некомерційним підприємствам) які знаходяться у власності Тернопільської міської територіальної громади.

5. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Управління культури та туризму Чернігівської міської ради комунальному підприємству «Міський Палац культури імені В’ячеслава Радченка» Чернігівської міської ради з метою сприяння здійсненню виховної та культурно-освітньої роботи серед різних верств населення міста Чернігова та організації культурного дозвілля та задоволення культурно-мистецьких потреб різних верств населення міста Чернігова.

6. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Управління культури Київської обласної державної адміністрації комунальному підприємству київської обласної ради «Київський академічний обласний музично-драматичний театр імені П.К. Саксаганського» з метою підтримки та збереження культурної спадщини.

7. Про результати розгляду повідомлення про нову індивідуальну державну допомогу Управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради Одеського району Одеської області з метою надання можливості підприємству здійснювати заходи з ефективного утримання території загального користування Южненської міської територіальної громади.

8. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Черкаської обласної ради щодо надання державної допомоги комунальному підприємству «Аеропорт Черкаси» з метою забезпечення ефективного функціонування підприємства.


 

 

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux