Проєкт порядку денного засідання ТАК АМКУ 08.12.2022 р.

Опубліковано 08 грудня 2022 року о 09:58

об 11:30 годині

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про результати розгляду заяв від 27.10.2022:

№ 8-01/315-ЕК про надання дозволу фізичній особі – громадянину України на набуття контролю над товариством з обмеженою відповідальністю «СГП «ЛЬВІВСЬКЕ»;

№ 8-01/313-ЕК про надання дозволу фізичній особі – громадянину України на набуття контролю над товариством з обмеженою відповідальністю «АГРО ЗАХІД»;

№ 8-01/316-ЕК про надання дозволу фізичній особі – громадянину України на набуття контролю над товариством з обмеженою відповідальністю «НАБУТОК»;

№ 8-01/317-ЕК про надання дозволу фізичній особі – громадянину України на набуття контролю над сільськогосподарським приватним підприємством «ВІКТОРІЯ»;

№ 8-01/318-ЕК про надання дозволу фізичній особі – громадянину України на набуття контролю над ФЕРМЕРСЬКИМ ГОСПОДАРСТВОМ «МИКОЛАЇВСЬКА НИВА»;

№ 8-01/314-ЕК про надання дозволу фізичній особі – громадянину України на набуття контролю над приватним підприємством «ДОБРИЙ УРОЖАЙ ПЛЮС».

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про результати розгляду заяв:

від 24.10.2022 № 15-01/308-ЕКк про надання дозволу компанії «Volkswagen Aktiengesellschaft» (м. Вольфсбург, Німеччина) на опосередковане [через компанію «POWER HOLDCO LUX S.A.» (м. Люксембург, Люксембург)] придбання акцій (часток) у статутному капіталі суб’єкта господарювання, який буде створено за законодавством Бельгії компанією «Umicore» (м. Брюссель Бельгія), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління суб’єкта господарювання;

від 04.11.2022 № 15-01/341-ЕКк). надання дозволу компаніям «Volkswagen Aktiengesellschaft» (м. Вольфсбург, Німеччина) та «Umicore» (м. Брюссель Бельгія) [через спільне підприємство, яке буде створене за законодавством Бельгії] на опосередковане набуття спільного контролю над операційними компаніями (які будуть утворені компанією «Umicore») шляхом придбання таким спільним підприємством акцій (часток) у статутних капіталах цих операційних компаній, що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління кожної компанії. 

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про результати розгляду заяви від 24.10.2022 № 8-01/307-ЕКк щодо набуття публічним акціонерним товариством «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Кондитерінвест» у власність часток у статутному капіталі ТОВ «Рітейл Стар».

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про результати розгляду заяви від 26.10.2022 № 15-01/309-ЕКк про надання дозволу на концентрацію, шляхом набуття контролю компанією «CCC S.A.» (м. Польковіце, Польща) над ТОВ «ЦЦЦ УКРАЇНА», що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про результати розгляду заяви від 28.10.2022 № 15-01/319-ЕКк про надання дозволу компаніям «Polski Koncern Naftowy Orlen S.A.» (м. Плоцьк, Польща) та «Synthos Green Energy S.A.» (м. Варшава, Польща) на створення спільного підприємства «Orlen Synthos Green Energy sp. z o.o.» (м. Варшава, Польща).

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про результати розгляду заяви від 27.10.2022 № 8-01/312-ЕКк щодо концентрації у вигляді придбання фізичною особою – громадянкою України акцій компанії «VISICEN LIMITED» (м. Нікосія, Республіка Кіпр), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом) 

7. Про результати розгляду заяви від 26.10.2022 № 15-01/310-ЕКк щодо концентрації у вигляді набуття контролю компанією «Evertel Pte. Ltd.» (м. Сінгапур, Сінгапур) разом з компанією «The Goldman Sachs Group, Inc.» (м. Нью-Йорк, США) над компанією «Cagile TopCo Ltd.» (м. Сент-Гелієр, о. Джерсі).

(матеріали з обмеженим доступом) 

8. Про результати розгляду заяви від 26.10.2022 № 15-01/311-УДк щодо узгоджених дій компаній «Evertel Pte. Ltd.» (м. Сінгапур, Сінгапур), «The Goldman Sachs Group, Inc.» (м. Нью-Йорк, СШАта «Alten Europe SARL» (м. Булонь-Біянкур, Франція) у вигляді виконання положень про утримання від конкуренції та заборону переманювання працівників, що передбачені Договором купівлі-продажу укладеного між учасниками узгоджених дій.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

9. Про надання рекомендацій Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист про економічної конкуренції, та усунення причин виникнення цих порушень і умов, що їм сприяють. 

10. Про надання рекомендацій Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, та усунення причин їх виникнення. 

11. Про надання рекомендацій Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг про здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

IІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги.

12. Про схвалення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження критеріїв оцінки допустимості державної допомоги суб’єктам господарювання для підтримки культури та збереження культурної спадщини».

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux