Проєкт порядку денного засідання Комітету 29.07.2021

Опубліковано 28 липня 2021 року о 17:02

о 10:00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу компанії «BASF SE» (м. Людвігсгафен, Німеччина) на придбання часток у статутному капіталі компанії «Hunan Shanshan Energy Technology Co., Ltd.» (м. Чанша, Китай), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу на узгоджені дії у вигляді продовження дії положень про ексклюзивність та утримання від конкуренції дистриб’юторської угоди від 01 червня 2017 року, укладеної між ТОВ «СИМЕДІКА УА» (м. Київ, Україна), компаніями «Cymedica, spol. s.r.o.» (м. Горжовіце, Чеська Республіка) та «Zoetis Belgium S.A.» (м. Лувен-ла-Ньов, Бельгія).

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу компанії «Mayr-Melnhof Cartonboard International GmbH» (м. Відень, Австрія) на придбання акцій компанії «Kotkamills Group Oyj» (м. Котка, Фінляндія), що забезпечує перевищення  50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про дозволу компаніям «Mayr-Melnhof Cartonboard International GmbH» (м. Відень, Австрія) та «MB Equity Fund IV Ky» (м. Гельсінкі, Фінляндія) на узгоджені дії у вигляді виконання положення про відмову від конкуренції та відмову від переманювання працівників.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про дозвіл компанії «Mayr-Melnhof Cartonboard International GmbH» (м. Відень, Австрія) на придбання акцій компанії «International Paper – Kwidzyn sp. z o.o.» (м. Квідзин, Польща), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу на концентрацію шляхом придбання ТОВ «Українська фруктово-овочева корпорація» (м Вишневе, Києво-Святошинський р-н, Київська обл.) активів у вигляді єдиного майнового комплексу державного підприємства «Центр-Сервіс» (м. Київ) – трьох нежитлових приміщень, які знаходяться за адресою: м. Київ, вул. Інститутська, 16, що забезпечує здійснення господарської діяльності із виробництва іншого верхнього одягу. 

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про результати розгляду справи про концентрацію № 128-25/11-21-ЕК у вигляді придбання ТОВ «Укр-Агро РТ» (с. Бровки-Перші, Андрушівський р-н, Житомирська обл.) активів у вигляді єдиного майнового комплексу (нафтобази), що належить товариству з обмеженою відповідальністю «БНК-Україна» (м. Київ).

(матеріали з обмеженим доступом)

8. Про надання дозволу ТОВ «ЕПАМ СИСТЕМЗ» (м. Київ) на придбання активів у вигляді першої черги (блок А) у вигляді торговельно-офісного комплексу з закладами громадського харчування, приміщеннями розважального, рекреаційного призначення та паркінгом, що знаходиться за адресою: вул. Короленківська, 4, місто Київ, та належить ТОВ «ВГО ГРУП» (м. Київ). 

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд висновків Комітету у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій суб’єктів господарювання положенням законодавства про захист економічної конкуренції.

9. Про надання висновків у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій ТОВ «Мережа Ланет» зі встановлення визначеної, за твердженням заявника, медіагрупами «1+1 Media», «Медіа Група Україна», «StarLightMedia» та «Inter Media Group», мінімальної ціни на пакети каналів у розмірі 99 грн положенням статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

ІІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги.

10. Про результати розгляду листа Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради щодо виконання зобов’язань, викладених в рішенні Комітету від 22.12.2020 № 801-р. 

11. Про результати розгляду листа Горішньоплавнівської міської ради щодо виконання зобов’язань, викладених в рішенні Комітету № 438-р від 17.07.2020.

12. Про розгляд листа Виконавчого комітету Чернігівської міської ради щодо виконання зобов’язань, викладених в рішенні Комітету від 06.02.2020 № 108-р.

13. Про результати розгляду листа Виконавчого комітету Лиманської міської ради Донецької області щодо виконання зобов’язань, викладених в рішенні Комітету від 30.07.2020 № 469-р.

14. Про результати розгляду листа Управління житлово-комунального господарства Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації щодо виконання зобов’язання, викладених в рішенні Комітету від 01.10.2020 № 617-р.

15. Про результати розгляду листів Державної судової адміністрації України щодо виконання рішення Комітету від 15.05.2019 № 336-р.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux