Пріоритетні напрямки й акцент на якості роботи. Голова АМКУ провела нараду з Південно-східним МТВ

Опубліковано 21 вересня 2021 року о 14:20

Обмін досвідом з колегами, зокрема, з інших територіальних відділень і центрального апарату, пріоритети і нинішній стан справ, виконання планів відділення, посилення роботи, підтримка молодих фахівців та стимулювання до кар’єрного росту. Ці та інші питання обговорювалися 21 вересня 2021 року під час робочої наради у Дніпрі за участі голови Антимонопольного комітету України Ольги Піщанської та працівників Південно-східного міжобласного територіального відділення АМКУ (далі - Південно-східне МТВ).

Учасники зустрічі детально обговорили виконання запланованих завдань Південно-східного МТВ, основні справи, що зараз знаходяться на розгляді теруправління, організаційні та кадрові питання.

«Рішення Антимонопольного комітету мають велику вагу та наслідки. Тому ми маємо особливу увагу приділяти саме справам, що суттєво впливають на розвиток регіону, є соціально й економічно чутливими. Наразі ми поставили собі за мету сконцентрувати більше уваги на викритті фактів зловживання монопольним становищем та антиконкурентних узгоджених діях», - зауважила Ольга Піщанська. 


Зокрема, вона звернула увагу колег на те, що з початком опалювального сезону надзвичайно актуальними є питання, що стосуються діяльності природних монополій у цій сфері. Наразі, за словами керівника відділення Дмитра Мельника, фахівці здійснюють перевірку кількох таких фактів.

Голова АМКУ закликала керівництво Південно-східного МТВ тісно співпрацювати з місцевою владою. Також Ольга Піщанська акцентувала увагу на необхідності постійного навчання і підвищення кваліфікації співробітників та стимулюванні молодих фахівців до праці в АМКУ. 

Зокрема, на її думку, важливим є збереження інституційної пам’яті органу та застосування наставницького досвіду для посилення молодих фахівців.

«Ми повинні думати про те, яким Комітет буде через 5-10 років. Бо успішність його роботи у майбутньому закладається саме зараз нашими спільними зусиллями: підтримкою молодих спеціалістів, розвиткові талановитих кадрів і стимулах для тих працівників, які прагнуть розвиватися», - висловила думку голова АМКУ.  


Насамкінець Ольга Піщанська закликала територіальне відділення активніше висвітлювати свою роботу, інформувати органи влади, ділові кола та суспільство про результати своєї роботи і плани. 

Нагадаємо, що на порталі з питань  державної допомоги можна отримати попередні консультації. Крім того конкуренційні новини та законодавчу базу розміщено на сайті АМКУ.


Оберіть зручний ЗАСТОСУНОК - дізнавайтеся НОВИНИ першими

Facebook / Telegram / Instagram / Twitter 



Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux