«Об’єднуйтеся і допомагайте нам зупинити це зло»: Ольга Піщанська звернулася до учасників щорічного весняного засідання Секції антимонопольного права АВА

Опубліковано 12 квітня 2022 року о 14:55

Україна вдячна партнерам за підтримку у виключенні росії зі складу світових організацій та припинення співпраці з агресором. Про це заявила Голова Антимонопольного комітету України Ольга Піщанська у своєму онлайн зверненні до учасників 70-го щорічного весняного засідання Секції антимонопольного права Американської асоціації юристів (АВА).

«Непокаране зло завжди повертається, але повертається більш страшним цинічним та сильним. Саме тому, після початку війни Антимонопольний комітет України звернувся до усіх світових організацій з закликом виключити росію з їх складу, зупинити співпрацю з агресором. Багато наших партнерів підтримали наш заклик і ми щиро вдячні їм за такі рішучі кроки», – зазначила голова АМКУ. 

Ольга Піщанська також нагадала, що світ не відреагував належним чином на початок війни росії проти України у 2014 році, відтак країна-агресорка залишилася членом усіх важливих організацій та могла безперешкодно впливати на політику та економіку, а відтак – і готуватися для подальшого вторгнення в Україну.

Голова АМКУ окремо звернулася до представників бізнесу, присутніх на заході.

«Я добре знаю, що для кожного з вас найважливішими є захист прав та інвестицій. І Україна, навіть зараз, у найскладніші часи своєї історії, гарантує збереження правового підходу до вирішення усіх питань, що стосуються інтересів інвесторів та представників бізнесу. Зараз Кабінет міністрів України цілодобово працює, щоб наша економіка перезапустилася і розвивалася з новою силою. Ми хочемо полегшити умови ведення бізнесу, надаємо максимальну підтримку провідним галузям», - розповіла Ольга Піщанська. 


Водночас вона наголосила, що такі ж масштабні і рішучі кроки з боку іноземних партнерів дуже потрібні зараз Україні, адже «поки що не вся європейська спільнота готова підтримати нас».

«Неправда, що ця війна стосується лише України. Зовсім скоро кожна країна світу та кожна компанія відчує на собі її наслідки. Об’єднуйтеся і допомагайте нам зупинити це зло. Обеззброїти його назавжди й примусити відшкодувати завдані збитки. Нам потрібна реальна, швидка і дієва допомога!», - звернулася до міжнародних партнерів Ольга Піщанська. 


В свою чергу в Секції антимонопольного законодавства АВА на своїй офіційний сторінці у соціальній мережі відзначили, що були раді чути Ольгу Піщанську та її розповідь про роботу АМКУ та стійкість народу України.


Оберіть зручний ЗАСТОСУНОК - дізнавайтеся НОВИНИ першими

Facebook / Telegram / Instagram / Twitter


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux