ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 19 серпня 2016 року о 09:04

Оштрафовано суб’єкта господарювання в особі фізичної особи – громадянина України на 20 тис. 400 грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання частки в статутному капіталі ТОВ «ЛАНИ ДРАБІВЩИНИ» (смт Шрамківка, Черкаська обл.), що забезпечує досягнення 50 % голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

Оштрафовано суб’єкта господарювання в особі фізичної особи – громадянина України на 20 тис. 400 грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання частки в статутному капіталі ТОВ «ІНВЕСТМЕНТ ДЕВЕЛОПМЕНТ ПРОПЕРТІ» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

Оштрафовано ПрАТ фірма «ФУНДАМЕНТ» (м. Київ) на 20 тис. 400 грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення концентрації шляхом обрання фізичної особи – громадянина України на посаду генерального директора, який вже обіймає посади директора в ТОВ «УКБ КЖБК» (м. Київ) і ТОВ «КЖБК» (м. Київ), без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна. Відповідний дозвіл надано.

Оштрафовано ТОВ «ФУНДАМЕНТ ДЕВЕЛОПМЕНТ» (м. Київ) на 20 тис. 400 грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання частки у статутному капіталі ТОВ «КЖБК БМУ-1» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна. Відповідний дозвіл надано.

Оштрафовано компанію «AMBER RUTENIA LIMITED» (м. Нікосія, Кіпр) на 20 тис. 400 грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання частки у статутному капіталі ПРИВАТНОГО (ПРИВАТНО-ОРЕНДНОГО) СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА «МАЛИНІВСЬКЕ» (с. Малинівка, Малинський р-н, Житомирська обл.), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління підприємства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна. Відповідний дозвіл надано.

Оштрафовано ТОВ «ФУНДАМЕНТ ДЕВЕЛОПМЕНТ» (м. Київ) на 20 тис. 400 грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання частки у статутному капіталі ТОВ «РИБАЦЬКИЙ ХУТІР» (с. Пиріжки, Малинський р-н, Житомирська обл.), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна. Відповідний дозвіл надано.

Оштрафовано ТОВ «ФУНДАМЕНТ ДЕВЕЛОПМЕНТ» (м. Київ,) і ТОВ «ЖК ВАВИЛОВИХ» (м. Київ) на 20 тис. 400 грн кожного за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення концентрації шляхом створення ТОВ «ЖК МАЙОРОВА» (м. Київ) без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна. Відповідний дозвіл надано.

Оштрафовано ТОВ «ФУНДАМЕНТ ДЕВЕЛОПМЕНТ» (м. Київ) на 20 тис. 400 грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у здійснення концентрації шляхом придбання частки у статутному капіталі ТОВ «УКБ КЖБК» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна. Відповідний дозвіл надано.

Оштрафовано компанію «AMBER RUTENIA LIMITED» (м. Нікосія, Кіпр) на 20 тис. 400 грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ФРОСТ АЛЬФА» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління підприємства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна. Відповідний дозвіл надано.

Оштрафовано ТОВ «Торговий Дім «Світ СР» на 1 млн 94 тис 481 грн, ТОВ «Енергооснова» на 1 млн 94 тис 481 грн і ТОВ «Гірничо-промислова компанія «Енергоперспектива» на 574 тис 543 грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю вугілля кам’яного, за оголошенням № 042405 про заплановану закупівлю, оприлюднених на веб-порталі Уповноваженого органу, проведених Крижопільською окружною лікарнею інтенсивного лікування Вінницької області.

Оштрафовано ТОВ «Торговий Дім «Світ СР» на 1 млн 708 тис 990 грн, ТОВ «Енергооснова» на 1 млн 708 тис 990 грн, ТОВ «Тепло-Холдинг» на 340 тис грн і ТОВ «Гірничо-промислова компанія «Енергоперспектива» на 574 тис 543 грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю вугілля кам’яного, за оголошенням № 130460 про заплановану закупівлю, оприлюдненим на веб-порталі Уповноваженого органу, проведених відділом освіти Мурованокуриловецької районної державної адміністрації Вінницької області.

Оштрафовано ТОВ «Торговий Дім «Світ СР» на 838 тис 80 грн, ТОВ «Енергооснова» на 838 тис 80 грн, і ТОВ «Гірничо-промислова компанія «Енергоперспектива» на 574 тис 543 грн, за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю вугілля кам’яного, за оголошенням № 233622 про заплановану закупівлю, оприлюдненим на веб-порталі Уповноваженого органу, проведених відділом освіти Тростянецької районної державної адміністрації Вінницької області.

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux