ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 19 серпня 2016 року о 09:10

·           Оштрафовано ТОВ «Регіональна енергетична компанія» (м. Одеса) на 34 тис. грн за порушення конкурентного законодавства у вигляді неподання інформації на вимогу органу Комітету у встановлений ним строк.

·           Надано рекомендації Державній службі України з надзвичайних ситуацій про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, усунення причин виникнення цих порушень і умов, що їм сприяють на ринку надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення.

·           Надано дозвіл ТОВ «КУА ТЕМП» (м. Київ) на концентрацію у вигляді укладення договору про управління активами ПАТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «КООПЕРАТОР» (м. Київ).

·           Надано дозвіл ТОВ «КУА ТЕМП» (м. Київ) на концентрацію у вигляді укладення договору про управління активами ПАТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «РЕМЕДИУМ» (м. Київ).

·           Надано дозвіл ТОВ «КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ «ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА» (м. Київ) на набуття контролю над ВІДКРИТИМ НЕДЕРЖАВНИМ ПЕНСІЙНИМ ФОНДОМ «МОЯ ПЕНСІЯ» (м. Київ) шляхом входення до складу засновників.

·           Оштрафовано ПАТ «КОНЦЕРН ГАЛНАФТОГАЗ» (м. Львів) на 102 тис. грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу – автозаправної станції, що знаходиться за адресою: вул. Морфлотська, 52-а, м. Запоріжжя та належала ТОВ «Інвест-Регіон» (м. Київ), без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

·           Надано дозвіл фізичній особі – громадянину Російської Федерації на придбання акцій ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства.

·           Надано дозвіл ТОВ «БІЛИЙ ЦВІТ» (с. Велика Олександрівка, Бориспільський р-н, Київська обл.) на придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу, що належать ПАТ «БОРИСПІЛЬСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» (смт Рокитне, Київська обл.), які призначені для первинної обробки та зберігання зерна та знаходяться за адресою: вулиця Завокзальна 1, місто Бориспіль, Київська обл.

·           Оштрафовано компанію «ARAMIS MANAGEMENT GmbH» (м. Відень, Австрія) на 85 тис. грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання частки в статутному капіталі ТОВ «ІНТЕР-ВЕНТ» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна. Відповідний дозвіл надано.

·           Оштрафовано компанію «ARAMIS MANAGEMENT GmbH» (м. Відень, Австрія) на 85 тис. грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання частки в статутному капіталі ТОВ «ТЕХНО-ІНВЕСТ» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна. Відповідний дозвіл надано.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux