ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 09 липня 2019 року о 09:41

Надано дозвіл компанії «Tieto Oyj» (м. Еспоо, Фінляндія)) на опосередковане набуття контролю над активами, що належать дочірньому підприємству з 100 відсотками іноземними інвестиціями «ЕРІКССОН» (м. Київ, Україна) і забезпечують здійснення господарської діяльності з надання науково-дослідних (R&D) послуг з розробки програмного забезпечення у сфері телекомунікацій.

Надано дозвіл фізичній особігромадянину України на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ЕН ЕЙ СІ» (смт Миколаївка, Білопільський р-н, Сумська обл.), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії «LNZ Group S.A (м. Люксембург, Люксембург) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ЕН ЕЙ СІ» (смт Миколаївка, Білопільський р-н, Сумська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл ТОВ «НПЦ УКРАЇНА» (м. Київ) на набуття у власність частки в статутному капіталі ТОВ «ЗААТЕН-УНІОН УКРАЇНА» (м. Київ), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії «GRV-AGRO LTD» (м. Лондон, Великобританія) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «АПОСТОЛОВЕ-АГРО» (м. Апостолове, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управлінні товариства.

Надано дозвіл приватному акціонерному товариству «МАГАЗИН «КИЯНКА» (м. Київ) на придбання активів у вигляді нежитлових приміщень, які належать акціонерному товариству «ВТБ Банк» (м. Київ).

Надано дозвіл компанії «Wiltan Enterprises Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання [через компанію «Reteria Investments Limited» (м. Нікосія, Кіпр)] частки в статутному капіталі ТОВ «ІНГУЛ СОЛАР» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії «Wiltan Enterprises Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання [через компанію «Reteria Investments Limited» (м. Нікосія, Кіпр)] частки в статутному капіталі ТОВ «САНВІН 2» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії «Wiltan Enterprises Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання [через компанію «Reteria Investments Limited» (м. Нікосія, Кіпр)] частки в статутному капіталі ТОВ «ЕНЕРДЖІ СИСТЕМС» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії «Wiltan Enterprises Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання [через компанію «Reteria Investments Limited» (м. Нікосія, Кіпр)] частки в статутному капіталі ТОВ «САНСТАР ЕНЕРДЖИ» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Продовжено строк наступного перепродажу ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «АСКЕЛ» (м. Київ) акцій публічного акціонерного товариства «АГРОПРОМТЕХПОСТАЧ» (м. Кропивницький), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, на один рікдо 04 червня 2020 року.

Закрито провадження у справі про порушення про порушення публічним акціонерним товариством «Фармак» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 15-1 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення на лицьовій стороні упаковки лікарського засобу «АТеТе» та у промоційних/рекламних матеріалах інформації, що вводить в оману.

Закрито провадження у справі про порушення публічним акціонерним товариством «Фармак» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді неправомірного використання без відповідного дозволу (згоди) компанії «Салютас Фарма ГМБХ», підприємства групи «Сандоз» (Німеччина) оформлення лицьової сторони упаковки лікарського засобу «АТеТе».

Оштрафовано ТОВ «Санофі-Фарм» (м. Дніпро) на 108 800 грн. за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді неподання інформації на вимогу державного уповноваженого Антимонопольного комітету України від 20.06.2018 № 127-26/09-7511 у встановлений ним строк.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux