ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 11 червня 2018 року о 18:47

Надано дозвіл компанії «Sparenton Limited» (м. Ларнака, Кіпр) на придбання частки у статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «Ділайвест» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії компанії «The Procter & Gamble Company» (м. Цінціннаті, Сполучені Штати Америки) на набуття контролю над частиною компанії «Teva Pharmaceutical Industries Ltd.» (м. Петах Тіква, Ізраїль), шляхом придбання активів компанії «Teva Pharmaceutical Industries Ltd.» та суб’єктів господарювання, пов’язаних з нею відносинами контролю, які забезпечують можливість здійснення господарської діяльності з розробки, виробництва, маркетингу, дистрибуції та продажу окремих безрецептурних лікарських засобів.

Надано дозвіл компанії компанії «Teva Pharmaceutical Industries Ltd. (м. Петах Тіква, Ізраїль) на набуття контролю над частиною компанії «The Procter & Gamble Company» (м. Цінціннаті, Сполучені Штати Америки) шляхом придбання активів «The Procter & Gamble Company» та суб’єктів господарювання, пов’язаних з нею відносинами контролю, які забезпечують можливість здійснення господарської діяльності з розробки, виробництва, маркетингу, дистрибуції та продажу окремих безрецептурних лікарських засобів.

Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Nunhems B.V.» (м. Нунем, Нідерланди), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Nunhems Tohumculuk Ltd. Sti» (м. Анталія, Туреччина), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання активів компанії «Bayer Aktiengesellschaft» та суб’єктів господарювання, пов’язаних з нею відносинами контролю, що дозволяють здійснювати господарську діяльність у сфері вирощування, виробництва, комерціалізації та розповсюдження насіння та засобів захисту рослин.

Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Nunhems Italy Srl.» (м. Болонья, Італія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Nunhems Hungary Kft.» (м. Будапешт, Угорщина), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Nunhems Spain S.A.» (м. Валенсія, Іспанія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Bayer CropScience (Ethiopia) plc» (м. Аддис-Абеба, Ефіопія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Bayer Digital Farming GmbH», що забезпечує перевищення 50 голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання частки в статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «НУНЕМС Україна» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Hild Samen GmbH» (м. Марбах-ам-Неккар, Німеччина), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Nunhems USA Inc.» (м. Парма, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «BASF SE» (м. Людвігсхафен, Німеччина) на придбання акцій компанії «Nunhems Poland Sp. z.o.o» (м. Варшава, Польща), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл ТОВ «Сумісне підприємство «Південна Аграрно-Експортна Компанія»» (м. Миколаїв) на придбання частки у статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «Екотранс» (м. Миколаїв), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл приватному підприємству «ЄВРОСЕМ» (с. Ташань, Переяслав-Хмельницький р-н, Київська обл.) на придбання частки у статутному капіталі дочірнього підприємства «АГРОФІРМА «ІСКРА» (с. Броварки, Золотоніський р-н, Черкаська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління підприємства.

Надано дозвіл приватному підприємству «ЄВРОСЕМ» (с. Ташань, Переяслав-Хмельницький р-н, Київська обл.) на придбання частки у статутному капіталі приватного підприємства «СОЄВА СФЕРА» (с. Хоцьки, Переяслав-Хмельницький р-н, Київська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління підприємства.

Надано дозвіл приватному підприємству «ЄВРОСЕМ» (с. Ташань, Переяслав-Хмельницький р-н, Київська обл.) на придбання акцій приватного акціонерного товариства «ПЛЕМЗАВОД «ЯНЕНКІВСЬКИЙ» (с. Пологи-Яненки, Переяслав-Хмельницький р-н, Київська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Закрито провадження у справі про порушення законодавства про захист економічної конкуренції товариством з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Укрспецторг».

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux