ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 19 грудня 2018 року о 15:36

Надано дозвіл ТОВ «АТБ-інвест» (м. Дніпро) на придбання активів, що забезпечать здійснення діяльності із зберігання продовольчих та непродовольчих товарів, які належать ТОВ «Інрайс Девелопмент» (м. Київ) та знаходяться за адресою: Одеська обл., Біляївський р-н, Нерубайська сільська рада.

Надано дозвіл ТОВ «УКРАЇНСЬКІ КЕРАМІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ» (м. Хмельницький, Україна) на придбання активів, що належать банку «Česká exportní banka, a.s.» (м. Прага, Чеська Республіка) у вигляді: комплексу будівель цегельного заводу з рухомим майном (устаткуванням та обладнанням) та земельною ділянкою, що забезпечують здійснення господарської діяльності з виробництва та реалізації цегли керамічної різних форматів.

Надано дозвіл компанії «BWT Aktiengesellschaft» (м. Мондзеє, Австрія) на придбання акцій компанії «Ecosoft Holding GmbH» (м. Мондзеє, Австрія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді виконання умов розділу 14 Рамкового договору купівлі-продажу акцій, укладеного між компанією «BWT Aktiengesellschaft», фізичними особами – громадянами України та компанією «DEXMIN HOLDINGS LTD» (м. Нікосія, Республіка Кіпр), в частині утримання від конкуренції, строком на 3 роки.

Надано дозвіл компанії «FFHL Group Ltd.» (м. Торонто, Канада) на придбання акцій приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «АХА Страхування» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії «FFHL Group Ltd.» (м. Торонто, Канада) на придбання частки в статутному капіталі товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «АХА Страхування Життя» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компаніям «FFHL Group Ltd.», «AXA S.A.» «Societe Beaujon S.A.» (обидві – м. Париж, Франція) ТОВ «УкрСиб-Фінанс» (м. Харків, Україна) та публічного акціонерного товариства «УкрСиббанк» (м. Київ, Україна) на узгоджені дії у вигляді виконання умов передбачених статтею 10.3. Рамкового договору щодо купівлі продажу акцій у ПрАТ «СК «АХА Страхування» та ТДВ «СК «АХА Страхування Життя» від 21.10.2018 укладеного між компанією «FFHL Group Ltd.» та компаніями «AXA S.A.», «Societe Beaujon S.A.», ТОВ «УкрСиб-Фінанс» та ПАТ «УкрСиббанк» щодо утримання від конкуренції та заборони переманювання працівників, строком на 3 роки.

Надано дозвіл АТ «ЗНВІФ «ЮКОН» на придбання частки у статутному капіталі СТОВ «АГРОКРЯЖ», що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту з управління житлово-комунального господарства Запорізької міської ради щодо забезпечення функціонування систем водопостачання та водовідведення.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту з управління житлово-комунального господарства Запорізької міської ради щодо надання послуг з усунення аварійних ситуацій в житлових та нежитлових приміщеннях.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту з управління житлово-комунального господарства Запорізької міської ради щодо забезпечення функціонування систем диспетчеризації ліфтів та «Контакт центру 15-80».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту розвитку інфраструктури Криворізької міської ради щодо надання державної допомоги комунальному підприємству «Кривбасводоканал».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту охорони здоров’я Донецької обласної державної адміністрації у формі безоплатної разової передачі комп’ютерного томографа Комунальному клінічному лікувально-профілактичному закладу охорони здоров’я «Обласна травматологічна лікарня».

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux