Розпочато розгляд справи № 500-26.15/42-20-ДД про державну допомогу ТОВ «ТК Експрес-Логістик»

Опубліковано 22 квітня 2020 року о 17:24

Управлінням праці та соціального захисту населення Виконавчого комітету Марганецької міської ради надається державна підтримка ТОВ «ТК Експрес-Логістик». Відповідно до рішення Марганецької міської ради від 08.01.2020 № 3 «Про затвердження автоперевізника ТОВ «ТК «ЕКСПРЕС-ЛОГІСТИК», якому в 2020 році буде здійснюватися виплата компенсації за організацію перевезень окремих категорій громадян на міському автобусному маршруті загального користування в м. Марганці № 1  «Міська лікарня – Городище 1 А» за рахунок коштів міського бюджету управлінням праці та соціального захисту населення. 

Пунктом 1 цього рішення затверджено автоперевізника ТОВ «ТК «ЕКСПРЕС-ЛОГІСТИК», якому в 2020 році буде здійснюватися виплата компенсації за організацію перевезень окремих категорій громадян на міському автобусному маршруті загального користування в м. Марганці № 1 «Міська лікарня – Городище 1 А» за рахунок коштів міського бюджету управлінням праці та соціального захисту населення Виконавчого комітету Марганецької міської ради для всіх категорій громадян з 01.01.2020 по 31.03.2020. 

Антимонопольним комітетом України розпочато розгляд справи про державну допомогу № 500-26.15/42-20-ДД для проведення поглибленого аналізу допустимості державної допомоги для конкуренції відповідно до частини першої статті 11 Закону України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання» за результатами розгляду заяви про перевірку інформації про незаконну державну допомогу Управлінням праці та соціального захисту населення Виконавчого комітету Марганецької міської ради. 

Розпорядженням Державного уповноваженого 22.04.2020 № 06/129-р тимчасово припинено незаконну державну допомогу у формі виплати компенсації за організацію перевезень окремих категорій громадян на міському автобусному маршруті загального користування в м. Марганці № 1 «Міська лікарня – Городище 1 А» за рахунок коштів міського бюджету Управлінням праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Марганецької міської ради для всіх категорій до прийняття рішення про її допустимість для конкуренції. 

Заінтересовані особи можуть подати протягом 30 календарних днів вмотивовані заперечення та зауваження щодо надання зазначеної державної допомоги. 

Звертаємо увагу, що у випадку надання заперечень чи зауважень у зв’язку з розглядом справи про державну допомогу, заінтересована особа може вимагати нерозкриття інформації про неї надавачеві такої допомоги. 

Заперечення чи зауваження у зв’язку з розглядом справи про державну допомогу просимо надсилати на адресу Комітету. Контактна особа: Будькова Ольга, тел.: 251-62-25*61-13, ел. пошта:  [email protected], [email protected].


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux