Проект порядку денного засідання Комітету 23.04.2020

Опубліковано 22 квітня 2020 року о 14:11

о 10.00 годині

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

СПРОЩЕНА ПРОЦЕДУРА.

1. Про надання дозволу компанії «Elementum Energy Limited» (м. Лондон, Англія):

 на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «АЗІМУТ ЮГ» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «ТЕПЛОДАР ПІВІ» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу фізичній особі – громадянину України  на обрання на посаду Голови Наглядової ради ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «ПРОФЕСІЙНИЙ ІНВЕСТОР» (м. Київ), який вже обіймає посаду Генерального директора товариства з обмеженою відповідальністю «Альфа Смарт Агро» (м. Київ). 

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу компанії «Risoil SA» (м. Женева, Швейцарія) разом із ТОВ «Петро Ойл Енд Кемікалс» (м. Київ, Україна) на набуття контролю над ТОВ «ПРОЄКТНА КОМПАНІЯ РИСОІЛ-ХЕРСОН» (м. Херсон, Україна); 

про надання дозволу компанії «Risoil SA» (м. Женева, Швейцарія) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Рисоіл-Херсон» (м. Київ, Україна), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства. 

(матеріали з обмеженим доступом)


ЗАГАЛЬНА ПРОЦЕДУРА.

4. Про надання дозволу компанії «НЬЮРАЙД СЕРВІСЕС ЛІМІТЕД» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання частки в статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «ЕКОТЕХНІК ВЕЛИКА ДОБРОНЬ» (м. Київ., Україна), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу фізичній особі – громадянці України на придбання акцій приватного акціонерного товариства «ПЛАСТ» (м. Миронівка, Київської обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)


6. Про результати розгляду справи про концентрацію у вигляді придбання фізичною особою – громадянкою Франції на придбання акцій компанії «FINANCIERE EGINE HOLDING S.С.А» (м. Люксембург, Люксембург), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компані. 

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги. 

7. Про розгляд повідомлення про нову державну допомогу Фастівської районної державної адміністрації комунальному некомерційному підприємству Фастівської районної ради «Фастівська центральна районна лікарня» для здійснення якісної медичної допомоги для населення міста Фастів.

8. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради про нову індивідуальну державну допомогу комунальному підприємству «Парк культури та відпочинку Придніпровський»  для проведення робіт із благоустрою.

9. Про результати розгляду справипро державну допомогу Департаменту фінансів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) у формі гарантій для забезпечення виконання комунальним підприємством «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» зобов`язань за кредитним договором з Європейським банком реконструкції і розвитку з метою реалізації проекту «Модернізація системи централізованого теплопостачання міста Києва».

10. Про результати розгляду справи про державну допомогу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України державному підприємству «Запорізький державний авіаційний ремонтний завод «МіГремонт» щодо фіскальних заходів для розвитку авіаційної галузі.

11. Про результати розгляду справи про державну допомогу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України публічному акціонерному товариству «НТК «Електронприлад» щодо фіскальних заходів для розвитку авіаційної галузі.

12. Про результати розгляду справи про державну допомогу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України у формі звільнення від сплати податків на прибуток підприємства, сплати податку на додану вартість при ввезенні товарів на митну територію України та сплати ввізного мита при ввезенні товарів на митну територію України з 09.06.2010 по 01.01.2025 державному підприємству «Миколаївський авіаремонтний завод «НАРП».

13. Про результати розгляду листа Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) щодо зупинення перебігу строку виконання рішення Комітету від 13.02.2020 № 125-р.

14. Про результати розгляду листа Департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради щодо подовження строку виконання рішення Комітету від 20.11.2018 № 652-р.

15. Про прийняття рішення за результатами розгляду Повідомлення Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації про державну підтримку комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району м. Києва» для фінансування діяльності з утримання об’єктів благоустрою.

ІІІ. Про розгляд Звіту за результатами дослідження.

16. Про затвердження проєкту Звіту за результатами дослідження ринків пляшок скляних для лікарських засобів, інфузійних і трансфузійних препаратів одноразового використання із сегментацією за місткістю: 100 см3, 250 см3, 450 см3 (за період 2015 – 2018 років).

(матеріали з обмеженим доступом)

ІV Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

   17. Про надання приватному акціонерному товариству «БІО МЕД СКЛО» обов’язкових для розгляду рекомендацій про здійснення заходів щодо усунення причин та умов, що сприяють вчиненню порушення законодавства про захист економічної конкуренції.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux