Проєкт порядку денного засідання Комітету 23.09.2021

Опубліковано 23 вересня 2021 року о 10:32

о 14:00 

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу компанії «Brunswick Corporation» (с. Меттава, штат Іллінойс, США) на придбання акцій компанії «Marine Innovations Group AS» (м. Еґерсунд, Норвегія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

2. Про надання дозволів компанії «One Rock Capital Partners, LLC» (м. Вілмінгтон, округ Нью-Касл, штат Делавер) на: 

опосередковане придбання частки компанії «Nova Aditivos Brasil Ltda»
(м. Сан-Паулу, Бразилія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

опосередковане придбання частки компанії «Flexsys America LP» (м. Сент-Луїс, штат Міссурі, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

опосередковане придбання частки компанії «Flexsys America LLC» (м. Сент-Луїс, штат Міссурі, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

опосередковане придбання частки компанії «Flexsys Verkauf GmbH» (м. Нінбург, Німеччина), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

опосередковане придбання частки компанії «Industriepark Nienburg GmbH»
(м. Нінбург, Німеччина), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

опосередковане набуття контролю над активами, що належать компанії «Eastman Chemical Company» (м. Кінгспорт, штат Теннессі, США), що дають можливість здійснювати розвиток, виробництво та продаж добавок для шин, що використовуються у виробництві шин переважно для пасажирських та вантажних автомобілів, але також і для позашляховиків, мотоциклів та літальних апаратів.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу компанії «One Rock Capital Partners, LLC» (м. Вілмінгтон, округ Нью-Касл, штат Делавер) і компанії «Eastman Chemical Company» (м. Кінгспорт, штат Теннессі, США) на узгоджені дії у вигляді виконання положень про утримання від конкуренції та заборону переманювання працівників, що містяться та передбачені у Розділі 5.6 Договору купівлі-продажу від 8 червня 2021 року, укладеному між компаніями «Eastman Chemical Company», «Eastman Chemical Switzerland, GmbH», «Eastman MFG Japan Ltd.», «Flexsys Verwaltungs- Und Beteiligungsgesellschaft mbH», «Flexsys Chemicals (M) Sdn. Bhd.», «Solutia Brasil LTDA.», «Solutia Europe BV», «Solutia INC.», «River Buyer, Inc.» та «SCUR-Alpha 1316 GmbH» (у майбутньому: компанія «River German Buyer GmbH»), строком на чотири роки.

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу ТОВ «ІНТЕР ВЕЙ КАПІТАЛ» (м. Київ) на придбання акцій ПрАТ «ІЧНЯНСЬКИЙ МОЛОЧНО-КОНСЕРВНИЙ КОМБІНАТ» (м. Ічня, Чернігівська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу фізичній особі – громадянину України  [через компанію «Millstone and Company Global DWC-LLC» (м. Дубай, ОАЕ)] на придбання акцій АТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «СІРІУС», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу органів Антимонопольного комітету України на концентрацію  шляхом придбання ТОВ «ХОЛДІНГОВА КОМПАНІЯ «ЄВРОХОЛДІНГ» активів у вигляді єдиного майнового комплексу державного підприємства «ВОЛИНСЬКИЙ ЕКСПЕРТНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ДЕРЖПРАЦІ», що знаходяться за адресою: вул. Кравчука, 22в, м. Луцьк.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд висновків Комітету у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій суб’єктів господарювання положенням законодавства про захист економічної конкуренції.

7. Про надання висновків у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій товариства з обмеженою відповідальністю «Реккіт Бенкізер Хаусхолд Енд Хелс Кер Україна» (м. Київ) з поширення інформації у маркуванні продукції під торговельною маркою «Dettol», положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

ІІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги.

8. Про надання роз’яснень з питань застосування законодавства у сфері державної допомоги, зокрема, щодо поширення дії Закону України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання» на суб’єктів господарювання, які надають послуги у сфері теплопостачання.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux