Проєкт порядку денного засідання Комітету 11.11.2021

Опубліковано 10 листопада 2021 року о 18:50

о 10:00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу громадянину Кіпру:

на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «ДНІПРОШКІРГАЛАНТЕРЕЯ» (м. Дніпро, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

[через ТОВ «КАПІТАЛ-ПРОГРЕС» (м. Дніпро, Україна)], на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «МІРОПЛАСТ» (м. Дніпро, Україна), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

[через ТОВ «КАПІТАЛ-ПРОГРЕС» (м. Дніпро, Україна)], на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ЮД К» (м. Дніпро, Україна), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволів компанії «Telco Investments B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди):

на опосередковане [через підконтрольне йому ТОВ «ЦЕМІН УКРАЇНА» (м. Київ, Україна)] придбання акцій ПрАТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЦЕМЕНТ» (с. Ямниця, Тисменицький р-н, Івано-Франківська обл., Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

на набуття контролю над ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬК-ГІПС» (с. Ямниця, Тисменицький р-н, Івано-Франківська обл., Україна). Концентрація може бути здійсненна протягом трьох років з дня прийняття рішення.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу на узгоджені дії у вигляді виконання положень про утримання від конкурентних дій та переманювання працівників, передбачених пунктом 8.1. проекту Договору купівлі-продажу акцій ПрАТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЦЕМЕНТ» (с. Ямниця, Тисменицький р-н, Івано-Франківська обл., Україна), укладеного між компаніями «Telco Investments B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди) і «CemInWest SA» (м. Штайнхаузен, Швейцарія), строком на чотири роки.

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу приватному акціонерному товариству «УКРАЇНСЬКА АВТОМОБІЛЬНА КОРПОРАЦІЯ» (м. Київ, ідентифікаційний код юридичної особи 03121566) на придбання частки у статутному капіталі приватного акціонерного товариства «АВТО МОТОР ГРУП» (м. Київ, ідентифікаційний код юридичної особи 22965525), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу комунальному підприємству «Кам’янський міськводоканал» Дніпропетровської обласної ради» (м. Кам’янське, Дніпропетровська обл.) на приєднання до комунального підприємства Дніпропетровської обласної ради «Аульський водовід» (смт. Аули, Криничанський район, Дніпропетровська обл.). 

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання дозволу компанії «Brookfield Asset Management Inc.» (м. Торонто, Канада) на опосередковане [через компанії «UK Gas Distribution 1 Limited» та «UK Gas Distribution 2 Limited» (обидві – м. Сент-Гелієр, Нормандські острови)] набуття разом із компаніями «Ontario Teachers’ Pension Plan Board» (м. Торонто, Канада) та «OMERS Administration Corporation» (м. Торонто, Канада) контролю над компанією «Scotia Gas Networks Limited»  (м. Хорлі, Сполучене Королівство).

(матеріали з обмеженим доступом)   

7. Про надання дозволу компанії «Trinity Investments Designated Activity Company» (м. Дублін, Ірландія) на набуття разом з компанією «Volkswagen Aktiengesellschaft»
(м. Вольфсбург, Німеччина) контролю над компанією «Green Mobility Holding S.A.» (м. Штрассен, Люксембург);

про надання дозволу компанії «Volkswagen Aktiengesellschaft» (м. Вольфсбург, Німеччина) на набуття [через компанією «Green Mobility Holding S.A.» (м. Штрассен, Люксембург)] контролю над компанією «Europcar Mobility Group, S.A.» (м. Париж, Франція).

(матеріали з обмеженим доступом)

8. Про надання дозволу компанії «MOREGROVE LIMITED» на набуття у власність акцій компанії «GASTLY HOLDINGS LIMITED» (обидві –м. Нікосія, Кіпр), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії. 

(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про надання дозволу фізичній особі – громадянину України  на набуття контролю над акціонерним товариством «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «РОКСТОН» (м. Київ. 

(матеріали з обмеженим доступом)

10. Про результати розгляду справи № 130-25/15-21-УД про узгоджені дії у вигляді зменшення розміру внутрішньодержавних міжбанківських комісій, які визначаються платіжною організацією платіжної системи щодо відповідних споживчих платіжних облікових реквізитів, які сплачуються еквайром на користь емітента, в Україні, що буде реалізоване у формі Меморандуму про сприяння конкурентному платіжному ринку в Україні між компанією «Mastercard Europe S.A.» (м. Ватерлоо, Бельгія), компанією «Visa International Service Association» (м. Фостер-Сіті, Каліфорнія, США) і Національним банком України.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

11. Про надання рекомендацій Службі автомобільних доріг у 24 областях України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції (Службі автомобільних доріг у Вінницькій області, Службі автомобільних доріг у Волинській області, Службі автомобільних доріг у Дніпропетровській області, Службі автомобільних доріг у Донецькій області, Службі автомобільних доріг у Житомирській області, Службі автомобільних доріг у Закарпатській області, Службі автомобільних доріг у Запорізькій області, Службі автомобільних доріг у Івано-Франківській області, Службі автомобільних доріг у Київській області, Службі автомобільних доріг у Кіровоградській області, Службі автомобільних доріг у Луганській області, Службі автомобільних доріг у Львівській області, Службі автомобільних доріг у Миколаївській області, Службі автомобільних доріг в Одеській області, Службі автомобільних доріг у Полтавській області, Службі автомобільних доріг у Рівненській області, Службі автомобільних доріг у Сумській області, Службі автомобільних доріг у Тернопільській області, Службі автомобільних доріг у Харківській області, Службі автомобільних доріг у Херсонській області, Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області, Службі автомобільних доріг у Черкаській області, Службі автомобільних доріг у Чернівецькій області, Службі автомобільних доріг у Чернігівській області).

ІІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги.

12. Про результати розгляду справи 500-26.15/24-21-ДД про державну допомогу Виконавчого комітету Хмельницької міської ради міському комунальному підприємству «Муніципальна телерадіокомпанія «Місто» з метою створення умов для максимальної доступності мешканців новоствореної громади до інформації про роботу Хмельницької міської ради, виробництва нових телевізійних та радіо проектів для задоволення інформаційних, соціально-етичних та культурно-естетичних потреб телеглядачів.

13. Про результати розгляду справи 500-26.15/23-21-ДД про державну допомогу Міністерства молоді та спорту України підприємству «Західний реабілітаційно-спортивний центр» Національного комітету спорту інвалідів України та підприємству об’єднання громадян «Всеукраїнський реабілітаційно-відновлювальний спортивний центр» Національного комітету спорту інвалідів України на організаційне та матеріально-технічне забезпечення їхньої діяльності.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux