Проєкт порядку денного засідання Комітету 07.07.2021

Опубліковано 06 липня 2021 року о 16:56

о 10:00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу компанії «Leonardo S.p.a.» (м. Рим, Італія) на придбання акцій компанії «HENSOLDT AG» (м. Тауфкірхен, Німеччина), що забезпечить перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу компанії «Nestlé S.A.» (м. Веве, Швейцарія) на опосередковане [через підконтрольну їй компанію «Nexus Merger Sub, Inc.» (штат Делавер, США)] набуття контролю над компанією «The Bountiful Company» (м. Флорем-Парк, штат Нью-Джерсі, США).

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу компанії «Mitsubishi Corporation» (м. Токіо, Японія) на опосередковане придбання певних активів, що дозволяють здійснювати бізнес із виробництва олефінів, у компанії «Saudi Arabian Oil Company» (м. Дахран, Саудівська Аравія).

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу ТОВ «БК «БУДІВЕЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ» (м. Київ) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ПРОСПЕКТ» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу органів Антимонопольного комітету України на створення проєкту державно-приватного партнерства «Центр креативної економіки м. Кривого Рогу», затвердженого рішенням Криворізької міської ради від 31 березня 2021 року № 365, який реалізовуватиметься в рамках державно-приватного партнерства між Криворізькою міською радою та громадською спілкою «Центр розвитку креативної економіки Кривого Рогу».

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги.

6. Про результати розгляду справи № 500-26.15/5-21-ДД про державну підтримку у формі гарантії Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) для забезпечення виконання боргових зобов’язань за запозиченням, залученим комунальною корпорацією «Київавтодор» у Європейського банку реконструкції та розвитку для реалізації проєкту з інвестування у покращення інфраструктури громадського транспорту міста Києва шляхом капітального ремонту мосту Метро через р. Дніпро відповідно до умов Угоди про підготовку кредитного фінансування, укладеної між Київською міською радою (Київською міською державною адміністрацією), комунальною корпорацією «Київавтодор» та Європейським банком реконструкції та розвитку на період з 01.01.2021 по 31.12.2033.

7. Про результати розгляду справи № 500-26.15/20-21-ДД про державну допомогу Міністерства інфраструктури України щодо надання підтримки у формі бюджетних асигнувань, на здійснення заходів із проектування та будівництва аеродрому Міжнародного аеропорту «Дніпро» та забезпеченням безпеки аеродрому.

8. Про результати розгляду справи № 500-26.15/3-21-ДД про державну допомогу Виконавчого комітету Чернігівської міської рад комунальному підприємству «Телерадіоагенство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради з метою забезпечення висвітлення суспільно-політичного, економічного та культурного життя міста Чернігова, оперативного інформування про події в місті.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux