Проєкт порядку денного засідання Комітету 02.12.2021

Опубліковано 01 грудня 2021 року о 16:32

10:00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу компанії «Discovery, Inc.» (м. Нью-Йорк, США) на набуття контролю над компанією «Magallanes, Inc.» (м. Вілмінгтон, США).

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу ТОВ «Сумісне підприємство «Південна Аграрно-Експортна Компанія» (м. Миколаїв) на придбання земельної ділянки, яка розташована за адресою: Миколаївська область, Інгульській р-н, м. Миколаїв, вул. Авангардна, 8, що належить Миколаївській міській раді.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволів ТОВ «СТАР БІЛДІНГ» (м. Київ) на придбання часток у статутному капіталі:

ТОВ «ІНВЕСТИЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

ТОВ «ВК ПІДРЯД» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

ТОВ «МФК «ЕДЕЛЬВЕЙС» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

ТОВ «МЕГА ІНВЕСТ ДЕВЕЛОПМЕНТ» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

дочірнього підприємства «ІНТЕРГАЛ-БУД» товариства з обмеженою відповідальністю «ФІРМА ІНТЕРГАЛ» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління підприємства;

приватного підприємства «ХАРОН-ВЕСТОІЛ» (м. Черкаси), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління підприємства.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

4. Про результати розгляду справи № 127-26.4/33-20 про порушення ТОВ «ГЮТЕ» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбачене статтею 8 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді дискредитації суб’єкта господарювання.

5. Про результати розгляду справи № 127-26.4/15-21 про порушення ТОВ «Пейпер-Прод» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбачене статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді використання при здійсненні господарської діяльності схожих оформлень упаковки продукції без дозволу (згоди) ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат», що може призвести до змішування з його діяльністю.

IІІ. Розгляд інших питань.

6. Про виконання ПрАТ «Одеський коньячний завод» рекомендацій Тимчасової адміністративної колегії Антимонопольного комітету України від 13.10.2020 № 1-р/тк.

ІV. Перегляд та перевірка рішень, прийнятих органами АМКУ.

7. Про перевірку рішення адміністративної колегії Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 15.08.2019 № 98-р/к у справі № 3/01-30-19.

8. Про перевірку рішення адміністративної колегії Південного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 27.08.2020 № 65/12-р/к у справі № 03-02/2020.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux