Проєкт порядку денного засідання АМКУ 27.07.2023 р.

Опубліковано 27 липня 2023 року о 12:11

об 12:30 годині

 

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про результати розгляду заяви від 14.06.2023 № 14-01/232-ЕКк щодо концентрації у вигляді придбання фізичною особою – громадянином України акцій АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ», що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про результати розгляду заяв:

від 06.07.2023 № 15-01/260-ЕКк щодо концентрації у вигляді придбання компанією «ZF Friedrichshafen AG» (м. Фрідріхсхафен, Німеччина) акцій компанії «QORIX GmbH» (м. Мюнхен, Німеччина), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії;

від 07.07.2023 за № 15-01/264-ЕКк щодо концентрації у вигляді придбання компанією «KPIT Technologies Ltd.» (м. Пуне, Індія) акцій компанії «QORIX GmbH» (м. Мюнхен, Німеччина), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про результати розгляду заяви від 06.07.2023 № 15-01/261-УДк щодо узгоджених дій між компаніями «ZF Friedrichshafen AG» (м. Фрідріхсхафен, Німеччина) та «KPIT Technologies Ltd.» (м. Пуне, Індія) у вигляді реалізації положень про утримання від конкуренції та непереманювання працівників, які передбачені Договором про інвестиції у спільне підприємство, що укладений між компаніями «ZF Friedrichshafen AG» та «KPIT Technologies Ltd.» 27 квітня 2023 року, строком на 5 років.

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про результати розгляду заяви від 30.06.2023 № 14-01/251-ПВ про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу Антимонопольного комітету України на концентрацію у вигляді придбання фізичною особою – громадянином України на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНБУД», що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

5. Про результати розгляду справи № 130-26.13/40-22, за ознаками вчинення ТОВ «ІСТ СОЛЮШН ГРУП» порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», шляхом одержання в оренду активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що належить ТОВ «МАДЕРА ДЕВЕЛОПМЕНТ» та знаходиться за адресою: (Інформація, доступ до якої обмежено), без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про результати розгляду справи № 130-26.13/38-22, за ознаками вчинення ТОВ «ІСТ СОЛЮШН ГРУП» порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», шляхом одержання в оренду активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що належить ТОВ «МАДЕРА ДЕВЕЛОПМЕНТ» та знаходиться за адресою: (Інформація, доступ до якої обмежено), без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про результати розгляду справи № 130-26.13/43-22, за ознаками вчинення ТОВ «ІСТ СОЛЮШН ГРУП» порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», шляхом одержання в оренду активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що належить ТОВ «МАДЕРА ДЕВЕЛОПМЕНТ» та знаходиться за адресою: (Інформація, доступ до якої обмежено), без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

8. Про результати розгляду справи № 130-26.13/42-22, за ознаками вчинення ТОВ «ІСТ СОЛЮШН ГРУП» порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», шляхом одержання в оренду активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що належить ТОВ «МАДЕРА ДЕВЕЛОПМЕНТ» та знаходиться за адресою: (Інформація, доступ до якої обмежено), без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

9. Про результати розгляду справи № 130-26.13/39-22, за ознаками вчинення ТОВ «ІСТ СОЛЮШН ГРУП» порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», шляхом одержання в оренду активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що належить ТОВ «МАДЕРА ДЕВЕЛОПМЕНТ» та знаходиться за адресою: (Інформація, доступ до якої обмежено), без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

10. Про результати розгляду справи № 130-26.13/41-22, за ознаками вчинення ТОВ «ІСТ СОЛЮШН ГРУП» порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», шляхом одержання в оренду активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що належить ТОВ «МАДЕРА ДЕВЕЛОПМЕНТ» та знаходиться за адресою: (Інформація, доступ до якої обмежено), без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

11. Про результати розгляду справи № 130-26.13/44-22, за ознаками вчинення ТОВ «ІСТ СОЛЮШН ГРУП» порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», шляхом одержання в оренду активів у вигляді єдиного майнового комплексу, що належить ТОВ «МАДЕРА ДЕВЕЛОПМЕНТ» та знаходиться за адресою: (Інформація, доступ до якої обмежено), без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

12. Про результати розгляду справи № 128-26.13/14-23 про порушення, передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Захід Газ», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

13. Про результати розгляду справи № 145-26.13/61-21 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції ТОВ «ОКТАН О» і ТОВ «БАРВІНОК - ІНВЕСТ», передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів аукціону.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІІ. Розгляд інших питань.

14. Про розгляд клопотання ТОВ «КУА ТЕМП», що діє від власного імені за рахунок та в інтересах пайового венчурного недиверсифікованого закритого інвестиційного фонду «РОЗВИТОК» від 12.07.2023 за № 8-01/9118 про продовження строку наступного перепродажу частки в статутному капіталі ТОВ «НЕЙЛ» до 04 лютого 2024 року.

(матеріали з обмеженим доступом)

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux