Проєкт порядку денного засідання АМКУ 13.04.2023 р.

Опубліковано 13 квітня 2023 року о 10:45

об 11:30 годині

 

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про результати розгляду заяви від 02.03.2023 № 15-01/52-ЕКк про надання дозволу компанії «Optiver PSI B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди) на опосередковане набуття [через компанію «MCHL Global Holdings, LLC» (м. Джорджтаун, Кайманові Острови)] акцій компанії «Metals Cayman Holdco Limited» (м. Джорджтаун, Кайманові Острови), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про результати розгляду заяви від 27.02.2023 № 8-01/49-ЕКк про надання дозволу на концентрацію, яка буде здійснена шляхом придбання ПП «НОРДІК» єдиного майнового комплексу ДП «Дашавський завод композиційних матеріалів».

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про результати розгляду заяви від 01.03.2023 № 15-01/51-ЕКк про надання дозволу компанії «Watt New Aggregator L.P.» (Кайманові острови) на придбання часток компанії «Brookfield WEC Holdings Sub-Aggregator LP» (Кайманові острови), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про результати розгляду заяви від 13.03.2023 № 8-01/91-ПВ про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу Антимонопольного комітету України на концентрацію у вигляді придбання фізичною особою – громадянином України частки в статутному капіталі ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНБУД», що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

5. Про результати розгляду справи № 130-26.13/49-22 про порушення фізичною особою – громадянином України законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання акцій АТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «ПАЛАМОС», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

6. Про розгляд проєкту рекомендацій ДЕРЖАВНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ» щодо усунення причин та умов, що сприяють покладенню на операторів авторизованих електронних майданчиків, підключених до електронної торгової системи Prozorro.Продажі, додаткових маркетингових зобов’язань/умов/активностей тощо, які за своєю природою не стосуються надання ним доступу до цієї системи.

ІVПерегляд та перевірка рішень, прийнятих органами АМКУ.

7. Про перевірку рішення адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 08.04.2021 № 60/21-р/к у справі № 7/60/8-рп/к.20.

V. Розгляд питань щодо державної допомоги.

8. Про надання роз’яснень з питань розрахунку грошового еквіваленту державної допомоги у формі гарантії.

VІ. Розгляд інших питань.

9. Про розгляд проєкту Меморандуму про регіональне співробітництво у сфері конкурентної політики між Антимонопольним комітетом України та Управлінням конкуренції та захисту прав споживачів Республіки Польща, Управлінням захисту конкуренції Чеської Республіки, Управлінням з питань конкуренції Естонської Республіки, Угорським управлінням з питань конкуренції, Радою з питань конкуренції Латвійської Республіки, Радою з питань конкуренції Литовської Республіки, Радою з питань конкуренції Румунії, Антимонопольним відомством Словацької Республіки, Радою з питань конкуренції Республіки Молдова.

10. Про розгляд проєкту Регламенту Комісії Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux