Проекти порядків денних засідань ТАК Комітету 13.10.2020

Опубліковано 12 жовтня 2020 року о 15:59

10:00 

І. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

1. Про результати розгляду справи № 908-УД про порушення ПМП «Софіт» та ТОВ «Проф Буд» законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентнох узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

2. Про результати розгляду справи № 02-27/13 про порушення ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «АНШАР» і ПМП «ГЕЛІКА» (змінено найменування на приватне мале підприємство «МЕБЕРТАС») законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.


11:00

І. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

1. Про результати розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції ТОВ «Шахтобуріння» і ТОВ «ББП «Спецшахтобуд», передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (тендерів) та накладення штрафу.

2. Про результати розгляду справи № 66-2-50/29-19 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції в діях Комунального підприємства «Техкомунбуд», передбаченого частиною першою статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання (монопольним) домінуючим становищем на ринку послуг з вивезення побутових відходів на території Шишацької об’єднаної територіальної громади та накладення штрафу.

3. Про результати розгляду справи № 1/02-96-19 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції в діях Комунального підприємства Балаклійської районної ради «Балаклійський Житлокомунсервіс» у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг з вивезення побутових відходів шляхом включення завищеного розмір витрат із збуту послуг до тарифів на послуги з вивезення побутових відходів та накладення штрафу.

4. Про результати розгляду справи № 20 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції в діях «Біловодського ремонтно-експлуатаційного підприємства», передбаченого частиною першою статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг з вивезення побутових відходів шляхом включення завищеного розміру адміністративних витрат до тарифів на послуги з вивезення побутових відходів та накладення штрафу.


14:00

І. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

1. Про надання рекомендацій ПрАТ «Одеський коньячний завод» про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції,
у вигляді поширення невизначеному колу осіб неточних відомостей щодо походження продукції власного виробництва (шампанського та напоїв винних), зокрема внаслідок обраного способу викладення через розміщення на етикетках цієї продукції позначення «GRANDE FRANCE» (ГРАНДЕ ФРАНСЕ), яке споживачі можуть сприймати як інформацію про те, що країною походження продукції є Республіка Франція та/або продукція виготовлена з виноматеріалів іноземного походження.


14:20

І. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

1. Про результати розгляду справи № 31/60/33-рп/к.19 про порушення ТОВ «Дитяче телебачення України» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді використання без дозволу компанії Viacom International Inc. (Сполучені Штати Америки) позначень «NIKI kids» та «NIKI junior», що є схожими на позначення «NICK», «NICK JR.» та «NICKELODEON», які компанія Viacom International Inc. раніше за ТОВ «Дитяче телебачення України» почала використовувати в господарській діяльності, що може призвести до змішування з діяльністю компанії Viacom International Inc.

 

14:40

І. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

1. Про результати розгляду справи № 63/2-15-1-4-2020 про порушення акціонерним товариством «Ідея Банк» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 15-1 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.


15:00

І. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

1. Про результати розгляду справи № 1-19 про порушення ТОВ «Волиньгаззбут» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 15-1 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux