Проект порядку денного засідання АМКУ 14.07.2022 р.

Опубліковано 14 липня 2022 року о 09:00

об 11:30 годині

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволів на опосередковане набуття компанією «Gulf Refined Packaging for Industrial Packaging Company Ltd» [через компанію «Dutch Bid Co» (м. Амстелвен, Нідерланди)] контролю над:

компанією «Greif Flexibles Asset Holding B.V.»;

компанією «Greif Flexibles Trading Holding B.V.».

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу надання дозволу компаніям «Gulf Refined Packaging for Industrial Packaging Company Ltd» та «Pinwheel General Partnership» на узгоджені дії у вигляді реалізації обмежувальних умов, передбачених Розділом 12 Договору купівлі-продажу сорока дев'яти відсотків (49 %) компанії «Greif Flexibles Asset Holding B.V.»; та п'ятдесяти одного відсотка (51 %) компанії «Greif Flexibles Trading Holding B.V.» від 31.12.2021, укладеного між компаніями «Gulf Refined Packaging for Industrial Packaging Company Ltd» та «Pinwheel General Partnership», строком на чотири роки.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу на узгоджені дії у вигляді виконання умов агентського договору, що буде укладено між ТОВ «Асоціація регіональних мереж» (м. Київ), як агента, і ТОВ «Тайстра Груп» (м. Чернівці), як контрагента, строком на 42 місяці.

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу ТОВ «ХОЛДІНГОВА КОМПАНІЯ «ЄВРОХОЛДІНГ» (м. Луцьк) на придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу Державного підприємства «ВОЛИНСЬКИЙ ЕКСПЕРТНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ДЕРЖПРАЦІ» (м. Луцьк), що знаходяться за адресою: м. Луцьк, вул. Кравчука, 22в.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу фізичній особі – громадянці України на придбання акцій приватного акціонерного товариства «Айбокс Банк» (м. Київ), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)  

6. Про надання дозволу компанії «ADT LLC» (м. Бока-Ратон, США) на набуття разом із компанією «Ford Motor Company» (м. Вілмінгтон, США) контролю над компанією «SNTNL LLC» (м. Дірборн, США).

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про надання дозволу компанії «ADT LLC» (м. Бока-Ратон, США) та компанії «Ford Motor Company» (м. Вілмінгтон, США) на узгоджені дії у вигляді реалізації положень про утримання від конкуренції та не переманювання працівників, що передбачені статтею ХІ Угоди між учасниками компанії з обмеженою відповідальністю SNTNL LLC зі змінами та викладенням у новій редакції, строком на п’ять років.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

8. Про результати розгляду та закриття провадження у справі № 130-26.13/8- 21 у зв’язку з виконанням Державним підприємством «Адміністрація морських портів України» в особі Південної філії рекомендацій Антимонопольного комітету України від 01.04.2021 № 11-рк.

ІІІ. Розгляд інших питань.

9. Про надання Кабінету Міністрів України пропозиції стосовно надання доручення Міністерству юстиції України вжити заходів щодо внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2021 № 1290 «Деякі питання використання спеціальних бланків нотаріальних документів», з урахуванням пропозицій Антимонопольного комітету України з метою недопущення негативних наслідків для конкуренції на ринку забезпечення виготовлення спеціальних бланків нотаріальних документів.

ІV. Перегляд та перевірка рішень, прийнятих органами АМКУ.

10. Про перевірку рішення тимчасової адміністративної колегії Антимонопольного комітету України від 14.05.2021 № 42-р/к у справі № 20-26.13/112-20.

V. Розгляд питань щодо державної допомоги.

11. Про надання рекомендацій Міністерству з питань стратегічних галузей промисловості України щодо врегулювання на нормативно-правовому рівні умов надання державної допомоги суб’єктам літакобудування у формі звільнення від сплати податків на прибуток підприємства, сплати податку на додану вартість при ввезенні товарів на митну територію України, сплати ввізного мита при ввезенні товарів на митну територію України тощо, що надається на підставі Закону України «Про розвиток літакобудівної промисловості», Митного кодексу України та Податкового кодексу України на період дії програми державної допомоги.

12. Про надання роз’яснень щодо застосування законодавства у сфері державної допомоги під час розгляду повідомлень про нову державну допомогу щодо надання підтримки суб’єктам господарювання у сфері водного та морського транспорту.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux