Проект порядку денного засідання Комітету 17.09.2020

Опубліковано 16 вересня 2020 року о 16:51

10:00


І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу компанії «Hengst SE» (м. Мюнстер, Німеччина) на опосередковане [через компанію «Hengst Filtration GmbH» (м. Мюнстер, Німеччина)] придбання активів компанії «Bosch Rexroth AG» (м. Штутгарт, Німеччина), що дозволяють здійснювати діяльність з розробки, виробництва та продажу фільтрів та фільтруючих елементів.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу компаніям «Hengst SE» (м. Мюнстер, Німеччина) та «Robert Bosch GmbH» (м. Герлінген, Німеччина) на узгоджені дії у вигляді виконання положення про утримання від конкуренції, що міститься у пункті 22.6. Договору про роздрібну купівлю активів від 16 липня 2020 року.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу компаніям «CMA CGM S.A.» (м. Марсель, Франція), «COSCO SHIPPING Lines Co., Ltd.» (м. Шанхай, Китай), «COSCO SHIPPING Ports Limited» (м. Гамільтон, Бермудські Острови), «Orient Overseas Container Line Ltd» (м. Ваньчай, Гонконг), «Hapag-Lloyd AG» (м. Гамбург, Німеччина), «Hutchison Ports Development Ltd» (м. Тортола, Британські Віргінські Острови), «PSA i-Tech Pte. Ltd.» (м. Сінгапур, Сінгапур), «Qingdao Port International Co., Ltd» (м. Ціндао, Китай), «Shanghai International Port (Group) Co., Ltd» (м. Шанхай, Китай) на узгоджені дії у вигляді створення заявниками неприбуткового спільного підприємства (Гонконг), яке організовуватиме та розвиватиме світову бізнес мережу у сфері перевезень морським транспортом, що сприятиме пришвидшенню розвитку цифрових рішень у даній сфері.

(матеріали з обмеженим доступом)


ІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

4. Про надання рекомендацій Антимонопольного комітету України ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» про здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.


ІІІ. Розгляд питань щодо державної допомоги.

5. Про результати розгляду повідомлення Криворізької міської ради у формі фіскальних заходів: встановлення ставки збору за місця для паркування транспортних засобів для будь-яких суб’єктів господарювання, які згідно з рішенням Криворізької МР організовують та провадять діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування та спеціально відведених автостоянках на період з 01.01.2021 по 31.12.2021.

6. Про результати розгляду повідомлення Департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради про нову індивідуальну державну допомогу КП «Черкасиінвестбуд» для проведення робіт з реконструкції та будівництва відповідних об’єктів.

7. Про результати розгляду повідомлення про нову індивідуальну державну допомогу Відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради КП «Дружківський міський парк культури та відпочинку» Дружківської міської ради для забезпечення функціонування Палацу культури «Етюд».

8. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу КП «Екосервіс» на забезпечення виконання заходів з боротьби з амброзією на території м. Южне.

9. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу КП «Благоустрій Кременчука» на проведення комплексу заходів з ліквідації амброзії на території м. Кременчук.


ІV. Розгляд різних питань.

10. Про перегляд Пріоритетів діяльності Антимонопольного комітету України на 2020 рік за результатами І півріччя 2020 року.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux