Проект порядку денного засідання Комітету 11.01.2021

Опубліковано 06 січня 2021 року о 12:41

11:00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволів ТОВ «МЕГАПОЛІС-ІНВЕСТ» (м. Москва, Російська Федерація) на придбання:

частки у статутному капіталі ТОВ «ІНДУСТРІЯ» (м. Москва, Російська Федерація), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

частки у статутному капіталі ТОВ«АСТЕЛЛА ПРІМ» (м. Москва, Російська Федерація), що забезпечує  перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

частки у статутно;у капіталі ТОВ «ФІРМА МАШСТРОЙІНВЕСТ» (м. Москва, Російська Федерація), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності отримання дозволу на концентрацію при здійсненні відкритим акціонерним товариством «БЕЛАЗ» (м. Жодіно, Республіка Білорусь) відчуження часток :

в статутному капіталі ТОВ «ЖИТОМИР-БЕЛАЗ-СЕРВІС» (м. Житомир, Україна) на користь ТОВ «СЕРВІСНИЙ ТОРГОВО-ЛОГІСТИЧНИЙ ЦЕНТР БЕЛАЗ УКРАЇНА» (м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл., Україна);

в статутному капіталі ТОВ «ВОСТОК-БЕЛАЗ-СЕРВІС» (м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл., Україна) на користь ТОВ «СЕРВІСНИЙ ТОРГОВО-ЛОГІСТИЧНИЙ ЦЕНТР БЕЛАЗ УКРАЇНА» (м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл., Україна).

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу компанії «COSCO SHIPPING PORTS (VADO) LIMITED» (м. Гонконг, Китайська Народна Республіка) на опосередковане придбання акцій компанії «APM Terminals Vado Ligure S.p.A.» (м. Савона, Італія), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу ПрАТ «МХП» (м. Миронівка, Київська обл. Україна) на одержання в оренду активів у вигляді єдиного майнового комплексу – логістичного центру «Арктика», що належить компанії «Dragon Capital Investments Limited» (м. Нікосія, Кіпр) [опосередковано через дочірнє підприємство «БЦТ» (м. Київ, Україна)] та знаходиться за адресою: Київська обл., Києво-Святошинський р-н, с. Софіївська Борщагівка, вул. Чорновола, 46, 46а, 46б, 46г.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

5. Про надання рекомендацій ТОВ «Адверсо» (м. Трускавець, Львівська обл.) про припинення дій, що містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 15-1 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».





Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux