Проект порядку денного засідання Комітету 10.07.2020

Опубліковано 09 липня 2020 року о 16:22

о 10.00 годині

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу компанії «SABIC International Holdings B.V.» (м. Сіттард, Нідерланди) на придбання акцій компанії «Clariant AG» (м. Муттенц, Швейцарія), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу компанії «CPP Investment Board Europe S.à r.l.» (м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург) на опосередковане набуття спільного контролю над компанією «Axel Springer SE» (м. Берлін, Німеччина); 

про надання дозволу компанії «CPP Investment Board Europe S.à r.l.» (м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург) на придбання акцій компанії «Traviata I S.à r.l.» (м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу на узгоджені дії у вигляді реалізації положення про утримання від конкуренції, що міститься у Договорі про інвестування та підписку від 22 березня 2020 року, укладеного між компаніями «KKR Traviata Aggregator L.P.» (м. Торонто, Канада), «CPP Investment Board Europe S.à r.l.» (м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург) та «Traviata I S.à r.l.» (м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург) строком на 5 років.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

 4. Про результати розгляду справи за ознаками вчинення ТОВ «Науково-виробнича компанія «Екофарм» (м. Київ) порушення, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

ІІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

5. Про надання рекомендацій ТОВ «Атлантіс» у дослідженні щодо наявності в діях суб’єктів господарювання, ознак порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції під час виробництва/реалізації коньяків України з метою припинення дій, що містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

6. Про надання рекомендацій приватному малому підприємству «Лоцмен» у дослідженні щодо наявності в діях суб’єктів господарювання, ознак порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції під час виробництва/реалізації коньяків України щодо усунення причин виникнення порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції та умов, що йому сприяють.

7. Про надання рекомендацій ТОВ «Аквавінтекс» у дослідженні щодо наявності в діях суб’єктів господарювання, ознак порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції під час виробництва/реалізації коньяків України щодо усунення причин виникнення порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції та умов, що йому сприяють.

8. Про надання рекомендацій ТОВ «Українська дистрибуційна компанія» у дослідженні щодо наявності в діях суб’єктів господарювання, ознак порушення  законодавства про захист від недобросовісної конкуренції під час виробництва/реалізації коньяків України щодо усунення причин виникнення порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції та умов, що йому сприяють.

ІV. Розгляд питань щодо державної допомоги.

9. Про результати розгляду повідомлення Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) щодо надання підтримки КП «Київський метрополітен» на відшкодування різниці між розміром, в якому встановлено державну регульовану ціну на перевезення пасажирів метрополітеном, та економічно обґрунтованим розміром ціни.

10. Про результати розгляду справи про державну допомогу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України у формі звільнення від сплати податків на прибуток підприємства, сплати податку на додану вартість при ввезенні товарів на митну територію України та сплати ввізного мита при ввезенні товарів на митну територію України з 09.06.2010 по 01.01.2025 державному підприємству Науково-виробничий комплекс «Прогрес».

11. Про результати розгляду справи Виконавчого комітету Луцької міської ради у формі поточних трансфертів (субсидії) на виконання обсягів транспортних робіт, звільнення від сплати обов’язкових платежів, погашення кредиторської заборгованості з обов’язкових платежів минулих періодів та капітальних трансфертів (внески в статутний капітал) на оновлення рухомого складу та розвиток інфраструктури міського електротранспорту комунальному підприємству «Луцьке підприємство електротранспорту» на період з 26.02.2020 по 31.12.2024.

12. Про розгляд справи про державну допомогу Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Рівненської міської ради комунальному підприємству «Міськсвітло» з метою виконання заходів з благоустрою щодо обслуговування мереж зовнішнього освітлення та засобів регулювання дорожнього руху.

13. Про результати розгляду листа Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації (Київської міської державної адміністрації) щодо зупинення перебігу строку виконання рішення 14.01.2020 № 20-р.

14. Про виправлення описки в рішенні Комітету від 24 червня 2020 року № 414-р.

V. Розгляд різних питань.

15. Про звітування Юридичним департаментом про стан виконання рішень органів Комітету у 2019 році.

16. Про затвердження методичних рекомендацій щодо застосування тесту гіпотетичного монополіста під час визначення ринків.


 

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux