Проект порядку денного засідання Комітету 02.04.2020

Опубліковано 01 квітня 2020 року о 16:09

о 10.00 годині

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

СПРОЩЕНА ПРОЦЕДУРА 

1. Про надання дозволу компанії «AUDI AG» (м. Інгольштадт, Німеччина) та компанії «Capgemini SE» (м. Париж, Франція) на створення спільного підприємства.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволів компанії «Winbond Electronics Corporation» (м. Тайчжун, Тайвань) на опосередковане (через компанію «Nuvoton Technology Corporation» (м. Сіньчжу, Тайвань))

придбання акцій компанії, яку буде створено відповідно до законодавства Японії, що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління компанії;

придбання активів компанії «Panasonic Semiconductor (Suzhou) Co., Ltd.»
(м. Сучжоу, Китай), що забезпечують здійснення діяльності з проектування, виготовлення та продажу датчиків зображення, електронних ІС та інверторних мікроконтролерів
;

на придбання активів компанії «Panasonic Industrial Devices Semiconductor Asia» (м. Сінгапур, Сінгапур), що забезпечують здійснення діяльності з проектування, виготовлення та продажу датчиків зображення, електронних ІС та інверторних мікроконтролерів

(матеріали з обмеженим доступом) 

ЗАГАЛЬНА ПРОЦЕДУРА

3. Про надання дозволу компаніям «Winbond Electronics Corporation» (м. Тайчжун, Тайвань) та «Panasonic Corporation» (м. Осака, Японія) на узгоджені дії у вигляді виконання положення про утримання від конкуренції, викладеного у пункті 5.17 Договору купівлі-продажу акцій та активів, укладеного між компаніями «Nuvoton Technology Corporation» (м. Сіньчжу Сайенс Парк, Тайвань) і «Panasonic Corporation», від 28 листопада 2019 року, строком на чотири роки

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

4. Про надання рекомендацій товариству з обмеженою відповідальністю
«Збаразький горілчаний завод», (м. Збараж, Збаразький р-н, Тернопільська обл.) у справі щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

ІІІ. Розгляд висновків Комітету у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій суб’єктів господарювання положенням законодавства про захист економічної конкуренції.

5. Про надання ПІІ «БІЛЛА-Україна» висновку у формі рекомендаційних роз’яснень стосовно відповідності дій заявника положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», а саме: поширення інформації у вигляді рекламних повідомлень в рамках програми лояльності під умовною назвою «ВИГОДА».

ІV. Розгляд питань щодо державної допомоги.

6. Про результати розгляду справи про державну допомогу Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) комунальному підприємству по утримання зелених насаджень Голосіївського району міста Києва з метою здійснення робіт з розчистки та благоустрою озер у парку ім. М. Рильського у Голосіївському районі та розробки проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Голосіївського парку ім. М. Рильського.


 

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux