Проект порядку денного засідання Комітету 01.10.2020

Опубліковано 30 вересня 2020 року о 16:20

10.00


І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про надання дозволу компанії «TFL Ledertechnik GmbH» (м. Райнфельден, Німеччина) на придбання активів компанії «LANXESS Deutschland GmbH» (м. Кельн, Німеччина), прав, дозволів, майнових прав, зобов'язань та договірних відносин (включаючи трудові відносини), що забезпечують діяльність з виробництва та продажу хімічних продуктів для обробки шкіряних виробів;

про надання дозволу компанії «TFL Ledertechnik GmbH» (м. Райнфельден, Німеччина) на опосередковане придбання [через компанію «LANXESS Hong Kong Limited» (Гонконг)] акцій компанії «China OLC NewCo» (м. Чанчжоу, КНР), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про результати розгляду справи про концентрацію у вигляді придбання компанією «Metinvest B.V.» (м. Гаага, Нідерланди) частки у статутному капіталі ТОВ «ІНДАСТРІАЛ КОАЛ ХОЛДИНГ» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

про результати розгляду справи про концентрацію у вигляді придбання компанією «Metinvest B.V.» (м. Гаага, Нідерланди) частки у статутному капіталі ТОВ «ШАХТА «СВЯТО-ПОКРОВСЬКА №3» (м. Покровськ, Донецька обл., Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства;

про результати розгляду справи про концентрацію у вигляді опосередкованого набуття компанією «Metinvest B.V.» (м. Гаага, Нідерланди) контролю над ПрАТ «АВТОПІДПРИЄМСТВО «УКРБУД» (м. Покровськ, Донецька обл., Україна);

про результати розгляду справи про концентрацію у вигляді опосередкованого набуття компанією «Metinvest B.V.» (м. Гаага, Нідерланди) контролю над ПрАТ «ШАХТОБУДМОНТАЖНЕ УПРАВЛІННЯ №1» (м. Курахове, Донецька область, Україна).

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання попередніх висновків щодо придбання ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «ОНІКС» (м. Київ) активів у вигляді єдиного майнового комплексу, які належать на праві власності ТОВ «КУСТОС ІНВЕСТ» (м. Київ) та забезпечують здійснення діяльності із виробництва склохолстів, прес-матеріалів, склосітки, синтетичних смол та в’яжучих речовин.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

4. Про результати розгляду справи про порушення ТОВ «ФК «ФІНГРУП ФАКТОР», ТОВ «ФК «ТОЛКФІН» і ТОВ «СОЛТЕКС КАПІТАЛ» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результату аукціону, проведеного публічним акціонерним товариством «КБ «НАДРА» за допомогою веб-порталу «PROZORRO.SALE».

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

5. Про надання рекомендацій приватному акціонерному товариству «Київстар» у справі № 127-26.4/111-19 щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

ІV. Розгляд висновків Комітету у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій суб’єктів господарювання положенням законодавства про захист економічної конкуренції.

6. Про надання висновку у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій ТОВ «Фірма «Дісна» у вигляді поширення інформації на пляшках бренді положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

7. Про надання висновку у формі рекомендаційних роз’яснень щодо відповідності дій ТОВ «Фірма «Дісна» у вигляді поширення інформації на пляшках Коньяків України положенням статті 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

V. Розгляд питань щодо державної допомоги.

8. Про результати розгляду повідомлення Управління житлово-комунального господарства Слов’янської міської ради у формі поточних трансфертів та капітальних трансфертів на здійснення заходів з поточного та капітального ремонту комунальних вулиць, доріг та тротуарів, встановлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки улаштування пристроїв примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки, світлофорних об’єктів, утримання пішохідних огороджень, колесовідбійних брусів на період з 01.01.2017 по 31.12.2021.

9. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Закарпатської обласної ради у формі внеску у статутний капітал підприємства на поповнення обігових коштів з дозволом на використання як поточні так і капітальні видатки з метою продовження діяльності та підвищення ефективності функціонування Закарпатського обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Ужгород»,
що виділяється на підставі рішення Закарпатської обласної ради від 20.12.2019 № 1649 «Про внесення змін до Програми підвищення ефективності функціонування Закарпатського обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Ужгород» на 2017 – 2020 роки» Закарпатському обласному комунальному підприємству «Міжнародний аеропорт Ужгород».

10. Про результати розгляду справи № 500-26.15/45-20-ДД про державну допомогу Управління житлово-комунального господарства Військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Луганської області у формі поточних та капітальних трансфертів з метою задоволення потреб мешканців міста Лисичанськ в якісних послугах з перевезення міським електричним транспортом усіх категорій населення, в тому числі незахищених верст населення на підставі рішення Лисичанської міської ради від 28.11.2019 № 79/1146 «Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Лисичанська на 2020 рік» комунальному підприємству Лисичанської міської ради «Електроавтотранс».

11. Про результати розгляду справи № 500-26.15/39-20-ДД про державну допомогу Управління економіки Южненської міської ради та Управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради КП «Южтранс» щодо забезпечення безкоштовного перевезення мешканців міста Южного, за винятком пільгових категорій (крім літніх місяців).

12. Про результати розгляду листів Управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради щодо подовження терміну виконання зобов’язань зазначених в рішеннях Комітету від 08.08.2019 № 548-р та від 18.06.2020 № 376-р

13. Про результати розгляду листів Департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради та комунального унітарного підприємства «ЕкоВін» щодо виконання зобов’язань, зазначених у резолютивній частині рішення Комітету від 06.05.2019 № 310-р.

14. Про схвалення проєкту нової редакції Закону України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання».

. Розгляд різних питань.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux