Проект порядку денного засідання Комітету 01.04.2021

Опубліковано 31 березня 2021 року о 18:24

0 10:00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1Про надання попередніх висновків щодо концентрації у вигляді придбання товариством з обмеженою відповідальністю «Акреція-Дніпро» (м. Кам’янське, Дніпропетровська обл.) акцій приватного акціонерного товариства «Проектно-конструкторський інститут конвеєробудування» (м. Львів), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про результати розгляду справи про концентрацію № 130-25/2-21-ЕКк у вигляді одержання приватним акціонерним товариством «МХП» (м. Миронівка, Київська обл. Україна) в оренду активів у вигляді єдиного майнового комплексу – логістичного центру «Арктика», що належить компанії «Dragon Capital Investments Limited»
(м. Нікосія, Кіпр) [опосередковано через дочірнє підприємство «БЦТ» (м. Київ, Україна)] та знаходиться за адресою: Київська обл., Києво-Святошинський р-н,
с. Софіївська Борщагівка, вул. Чорновола, 46, 46а, 46б, 46г
.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд рекомендацій Антимонопольного комітету України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

3. Про надання державному підприємству «Адміністрація морських портів України» в особі Південної філії рекомендацій щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, усунення причин виникнення цих порушень та умов, що їм сприяють.

ІІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

4. Про прийняття додаткового рішення до рішення Антимонопольного комітету України від 24.12.2020 № 810-р в частині, що стосується АТ «Львівгаз».

ІV. Розгляд різних питань.

5. Звіт про результати аналізу потенційного стану конкуренції на ринку земель сільськогосподарського призначення.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Розгляд пропозицій, наданих Спільним представницьким органом репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні (СПО об’єднань профспілок) до проєкту розпорядження Антимонопольного комітету України «Про затвердження Порядку конкурсного відбору та призначення на посади уповноважених з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель».

V. Розгляд проєктів нормативно-правових актів.

7. Про прийняття розпорядження Антимонопольного комітету України «Про затвердження Порядку конкурсного відбору та призначення на посади уповноважених з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель».

. Розгляд питань щодо державної допомоги.

8. Про результати розгляду справи № 500-26.15/78-20-ДД про державну допомогу виконавчого комітету Слобожанської селищної ради Дніпровського району Дніпропетровської області КП «Керуюча компанія «Перспектива» Слобожанської селищної ради» та комунальному підприємству «Керуюча компанія «Господар» Слобожанської селищної ради» у формі поточних та капітальних трансфертів, з метою забезпечення стабільної роботи комунальних підприємств громади, у напрямку своєчасного надання мешканцям Слобожанської селищної об’єднаної територіальної громади якісних послуг, на період з 01.09.2020 по 31.12.2024.

9. Про результати розгляду справи № 500-26.15/80-20-ДД про державну допомогу, яка надається Криворізькою міською радою у формі встановлення ставок земельного податку на 2021 рік.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux