Кращі світові практики реалізації конкурентної політики. Стартував новий освітній курс для студентів від АМКУ, USAID/FTC та Twinning

Опубліковано 10 листопада 2021 року о 14:00

Новий сезон спеціалізованого освітнього курсу «Кращі світові практики реалізації конкурентної політики» – спільна програма, розроблена Антимонопольним комітетом України, Агентством США з міжнародного розвитку та проєктом Європейського Союзу Twinning для українських студентів, стартувала онлайн 10 листопада 2021 року.

У програмі беруть участь Київський національний торговельно-економічний університет, Київський національний університет ім. Т. Г. Шевченка, Національний університет «Києво-Могилянська академія», Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана та Національний університет «Львівська політехніка».

Досвідчені фахівці АМКУ, USAID/FTC та європейського проєкту Twinning в рамках серії лекцій розповідають українським студентам про практичну реалізацію конкурентної політики в рамках розслідувань конкретних справ, а також –  діляться власним досвідом. 

Програма 5-тижневого курсу складається з п’яти модулів тривалістю 80 хвилин. Вона триватиме до 10 грудня 2021 року.

Стартова лекція 10 листопада присвячена темі «Оманлива реклама як одна з форм недобросовісної конкуренції: справи США» від  Деніки Ноубл, радниці Проєкту USAID/FTC «Конкурентні ринки» для студентів «Львівської політехніки».

Зокрема, Деніка Ноубл детально розповіла про те, як окремі компанії США неправдиво представляють або замовчують важливу інформацію для споживачів, а також - як працює конкурентне законодавство США у таких випадках і чим закінчуються колективні позови для компаній-порушників. 

Наступну лекція  на тему «Недобросовісна конкуренція в Україні» для студентів проведе 12 листопада директорка юридичного департаменту АМКУ Ганна Кривошей.

Після закінчення другого сезону лекцій всі учасники отримають відповідні сертифікати, а найактивніших студентів з кожного університету АМКУ запросить до центрального офісу. Студентам в рамках рольової гри дадуть змогу побути представником сторони у справі або представником АМКУ.


Оберіть зручний ЗАСТОСУНОК - дізнавайтеся НОВИНИ першими

Facebook / Telegram / Instagram / Twitter

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux