ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 23 грудня 2015 року о 17:03

·                    Надано дозвіл компанії «Troaks Investments Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання акцій компанії «Cerafium Holdings Limited» (м. Лімассол, Кіпр), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства.

·                    Надано дозвіл ПрАТ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ФІРМА «ДАРНИЦЯ» (м. Київ) на придбання акцій ПАТ «НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР «БОРЩАГІВСЬКИЙ ХІМІКО-ФАРМАЦЕВТИЧНИЙ ЗАВОД» (м. Київ), що забезпечує перевищення 25% голосів у вищому органі управління товариства.

·                    Надано дозвіл компанії «JT International Holding B.V.» (м. Амстелвен, Нідерланди) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Santa Fe Natural Tobacco Company Germany GmbH» (м. Гамбург, Німеччина), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

·                    Надано дозвіл компанії «JT International Holding B.V.» (м. Амстелвен, Нідерланди) на придбання акцій компанії «Santa Fe Natural Tobacco Company Japan K.K.» (м. Токіо, Японія), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

·                    Надано дозвіл компанії «JT International Holding B.V.» (м. Амстелвен, Нідерланди) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Santa Fe Natural Tobacco Company Italy S.r.l.» (м. Рим, Італія), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

·                    Надано дозвіл компанії «JT International Holding B.V.» (м. Амстелвен, Нідерланди) на придбання частки в статутному капіталі компанії «SFR Tobacco International GmbH» (м. Цюрих, Швейцарія), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

·                    Надано дозвіл компанії «Japan Tobacco Inc (м. Токіо, Японія) і компанії «Reynolds American Inc(м. Вінстон-Сейлем, США) на узгоджені дії у вигляді виконання пункту 6.19 Договору купівлі-продажу від 28 вересня 2015 року, укладеного між компаніями «Santa Fe Natural Tobacco Company, Inc (м. Санта-Фе, США), «R. J. Reynolds Global Products, Inc (м. Вінстон-Сейлем, США), «R.J. Reynolds Tobacco B.V.» (м. Амстелвен, Нідерланди) та «JT International Holding B.V.» (м. Амстелвен, Нідерланди).

·                    Надано дозвіл на злиття компаній «Ukraine-Agro A/S» та «Russian Pig Meat A/S» (обидві – м. Хольстебро, Королівство Данія).

·                    Надано дозвіл компанії «Bookzz Holdings Limited» (м. Лімассол, Кіпр) на придбання акцій компанії «Learning Systems Poland S.A.» (м. Варшава, Польща), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

·                    Надано дозвіл фізичній особі – громадянину України на опосередковане набуття у власність [через ТОВ «РОЗВИТОК І ПЕРСПЕКТИВИ» та «СТОЛИЦЯ-КАПІТАЛ-ІНВЕСТ» (обидва – м. Київ)] акцій ПАТ АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «АРКАДА» (м. Київ), що забезпечує перевищення 25 % голосів у вищому органі управління товариства.

·                    Надано дозвіл компанії «ArcelorMittal Aceralia Basque Holding, S.L.» (м. Сестао, Іспанія) на набуття разом з компаніями «Banco Bilbao Vizcaya Argentaria S.A.» (м. Більбао, Іспанія), «Banco de Sabadell S.A.» (м. Сабадель, Іспанія), «Banco Santander S.A.» (м. Сантандер, Іспанія), «Banco Popular Español S.A.» (м. Мадрид, Іспанія), «Bankia S.A.» (м. Валенсія, Іспанія), «Caixabank S.A.» (м. Барселона, Іспанія), «Bankinter S.A.» (м. Мадрид, Іспанія), «Caja Rural de Navarra Sociedad Cooperativa de Crédito» (м. Памплона, Іспанія), «Kutxabank, S.A.» (м. Більбао, Іспанія) контролю над компанією «Bagoeta, S.L.» (м. Віторія, Іспанія).

·                    Надано дозвіл компанії «INTERNATIONAL TRADING PARTNERS AG» (м. Санкт-Галлен, Швейцарія) на придбання акцій компанії «Юго-Западное открытое акционерное общество трубопроводного транспорта нефтепродуктов» (м. Самара, РФ), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

·                    Надано дозвіл ТОВ «ТЕЛЕСВІТ» (м. Київ) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «НОРМАТЕК, ІНК.» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства.

·                    Оштрафовано компанію «Imerys SA» (м. Париж, Франція) на 85 тис. грн за придбання акції компанії «S&B Minerals Finance S.C.A.» (м. Люксембург, Люксембург), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії, без отримання дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна. Відповідний дозвіл надано.

·                    Оштрафовано компанію «Imerys SA» (м. Париж, Франція) на 27 тис. 200 грн за порушення конкурентного законодавства у вигляді подання недостовірної інформації в заяві про надання дозволу на концентрацію.

·                    Оштрафовано ТОВ «Байєр» (м. Київ) на 54 тис. 400 грн за два порушення конкурентного законодавства у вигляді подання інформації в неповному обсязі на вимоги органу Комітету у встановлені ним строки.

·                    Оштрафовано ПАТ «ПРИВАТБАНК» (м. Дніпропетровськ) на 27 тис. 200 грн за два порушення конкурентного законодавства у вигляді неподання інформації на вимоги органу Комітету у встановлені ним строки.

·                    Оштрафовано ТОВ «Молочнік» (м. Київ) на 11 тис. 523 грн за порушення конкурентного законодавства у вигляді подання інформації в неповному обсязі на вимогу органу Комітету у встановлений ним строк.

·                    Оштрафовано ПП «Імперіал Плюс» (смт Чорнобай, Черкаська обл.) на 27 тис. 200 грн за порушення конкурентного законодавства у вигляді неправомірного використання позначень.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux