ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 16 травня 2019 року о 15:16

·   Надано дозвіл компанії «ALPLA Holding GmbH» (м. Хард, Австрія) на набуття спільного контролю разом з компанією «BillerudKorsnas Venture AB» (м. Сольна, Швеція) над компанією «ecoXpac A/S» (м. Слангеруп, Данія).

·   Надано дозвіл фізичній особі – громадянину України на придбання частки в статутному капіталі ТОВ КУА «Теком Ессет Менеджмент» (м. Одеса), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

·   Надано дозвіл фізичній особі – громадянину України на набуття разом з фізичною особою – громадянином України контролю над ТОВ «ЛЕДДЕР» (м. Одеса).

·   Надано дозвіл фізичній особі – громадянину України на набуття контролю над ТОВ «ФІНФАРМ» (м. Одеса).

·   Надано дозвіл на концентрацію у вигляді придбання компанією «Toyota Motor Corporation» (м. Тойота, Японія) акцій компанії, яку буде створено відповідно до законодавства Японії, що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·   Надано дозвіл на концентрацію у вигляді набуття компанією «Panasonic Corporation» (м. Осака, Японія) контролю над активами, що пов'язані з бізнесом компанії «Toyota Motor Corporation» (м. Тойота, Японія) із дослідження та розробки автомобільних літій-іонних батарей.

·   Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «PF Consumer Healthcare 1 LLC» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·   Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «Consumer Healthcare Holdings Limited» (м. Сендвич, Сполучене Королівство), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·   Надано дозвіл компанії «Pfizer Inc.» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США) на опосередковане придбання акцій компанії «GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Holdings (No.2) Limited» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

·   Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане набуття контролю над активами, що стосуються бізнесу з дослідження та розробки, виробництва, реалізації, маркетингу, просування та/або іншої комерціалізації безрецептурних препаратів компанії «Pfizer Inc.» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США).

·   Надано дозвіл компанії «SATUMCO LIMITED» (м. Лімассол, Республіка Кіпр) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «БОРІС» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

·   Надано дозвіл компанії «SATUMCO LIMITED» (м. Лімассол, Республіка Кіпр), ТОВ «Медичний Центр «Добробут-Поліклініка» (м. Київ) і фізичним особам – громадянам України на узгоджені дії у вигляді виконання положень Угоди про неконкуренцію щодо утримання від конкуренції та заборону переманювання клієнтів і працівників, строком на 2 роки.

·   Прийняті розпорядження щодо Громадської ради при Антимонопольному комітеті України.

·   Прийнято рішення про нагородження відомчими заохочувальними відзнаками Антимонопольного комітету України.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux