ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 20 лютого 2019 року о 17:58

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Одеської обласної ради щодо надання підтримки КП «Служба експлуатації цілісного майнового комплексуадміністративного будинку № 2».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Одеської обласної ради щодо надання підтримки КП «Обласна служба експлуатації цілісно адміністративних будівель».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту економічного розвитку Запорізької міської ради щодо відрахування та встановлення розміру частки прибутку для підприємств що належать до комунальної власності територіальної громади міста.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Деснянської районної державної адміністрації в м. Києві щодо надання підтримки КП «Ватутінськінвестбуд».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу відділу житлово-комунального господарства та капітального будівництва виконавчого комітету Лубенської міської ради щодо надання підтримки КП «Чисте місто».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу відділу житлово-комунального господарства та капітального будівництва виконавчого комітету Лубенської міської ради щодо надання підтримки КП «Шляхрембуд».

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради щодо надання підтримки КП «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування».

Прийнято рішення за результатами розгляду листа Департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради щодо зупинення перебігу строку виконання рішення Комітету від 20.11.2018 № 652-р.

Схвалено виконання обов'язкових для розгляду рекомендацій Комітету від 30 березня 2018 № 4-рк, Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Міністерством охорони здоров'я України про здійснення заходів, спрямованих на розвиток конкуренції, запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

Схвалено проект розпорядження Антимонопольного комітету України «Про затвердження Положення про порядок вилучення, обліку, зберігання та повернення доказів та накладення арешту».

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux