До уваги представників інститутів громадянського суспільства

Опубліковано 20 лютого 2019 року о 12:59

У вівторок, 26 лютого 2019 року о 15.00 в Антимонопольному комітеті України відбудуться установчі збори щодо обрання складу Громадської ради при Антимонопольному комітеті України.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації (даліінститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України та у сфері, що пов’язана з діяльністю Антимонопольного комітету України, та в статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі і завдання діяльності.

Відповідно до п. 15 Положення про Громадську раду при Антимонопольному комітеті Українизатвердженого розпорядженням Антимонопольного комітету України від 28.12.2015 № 42-рп, склад Громадської ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за осібякі особисто присутні на установчих зборах та кандидатури яких були внесені інститутами громадянського суспільства (тут і надалі в цьому Положенні рейтингове голосування передбачає, що прийнятим вважається рішення або обраним вважається кандидат, яке(ий) набрало(в) найбільшу кількість голосів).

При цьому кількісний склад Громадської ради визначається рішенням установчих зборів та не може становити більш як 45 осіб.

Збори відбудуться за адресою: Антимонопольний комітет України, вул. Митрополита Василя Липківського 45, м. Київ, 03035, 4 поверх, зал засідань.

Звертаємо увагу, що реєстрація триває з 14:30 по 15:00!

Дозвіл на вхід до приміщення Антимонопольного комітету України можливий за наявності документа, що засвідчує особу, та буде обмежений після 15:30.

Список учасників установчих зборів – кандидатур до нового складу Громадської ради при Антимонопольному комітеті України

Список заявників, яких не включено до складу учасників установчих зборів – кандидатур до нового складу Громадської ради при Антимонопольному комітеті України

Контакти відповідальної особи з підготовки установчих зборів: Жернова Ольга,  тел. (044) 251-62-32, e-mail: [email protected]

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux