ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 13 травня 2019 року о 17:24

Надано дозвіл компанії «Polymer Process Holdings, Inc.» м. Вілмінгтон, США) на концентрацію у вигляді придбання часток у статутному капіталі компанії «Tallistar Corporation» (м. Бока-Ратон, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «Zinc Holdings, Inc.» (м. Вілмінгтон, США) на концентрацію у вигляді придбання часток у статутному капіталі компанії «Jarden Zinc Products, LLC» (м. Грінвілл, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІДЕМ» (м. Київ) на набуття у власність активів у вигляді цілісного майнового комплексу, який належить ТОВ «МРІЯ ЦЕНТР» (с. Васильківці, Тернопільська обл.), що забезпечують можливість здійснення господарської діяльності з первинної обробки та зберігання зернових та технічних культур (складське господарство) на території Тернопільської області.

Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді внесення змін до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України у частині врегулювання взаємовідносин ДП «Енергоринок», оператора системи передачі, операторів систем розподілу, постачальників та виробників.

Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді внесення змін до додатка 2 до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України (Правила Оптового ринку електричної енергії України, погоджені постановою НКРЕ від 09.08.2012 № 1028) у частині купівлі на Оптовому ринку електричної енергії, що переміщується з ОЕС України до енергетичних систем країн електромережі ENTSO-E з метою надання аварійної допомоги.

Надано дозвіл на концентрацію у вигляді придбання ТОВ «ДТЕК НАФТОГАЗ» (м. Київ) акцій ПрАТ «КИЇВОБЛЕНЕРГО» (м. Вишневе, Київська область) та взяття учасниками концентрацій на себе зобов’язань.

Надано дозвіл на концентрацію у вигляді придбання ТОВ «ДТЕК НАФТОГАЗ» (м. Київ) акцій АТ «ОДЕСАОБЛЕНЕРГО» (м. Одеса) та взяття учасниками концентрацій на себе зобов’язань.

Оштрафовано компанію «БЛОССОМ ІНВЕСТМЕНТС ОУ» (м. Таллінн, Естонія) на 55 млн. грн. за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення концентрації шляхом опосередкованого набуття контролю над ПрАТ «ДНІПРОМЕТИЗ» (м. Дніпро), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

Закрито розгляд справи № 24-25/23-17-ЕКк про концентрацію у вигляді придбання компанією «DEVISAL LIMITED» (м. Нікосія, Кіпр) акцій ПрАТ «ДНІПРОМЕТИЗ» (м. Дніпро), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Оштрафовано компанію «SENALIOR INVESTMENTS LIMITED» (м. Нікосія, Республіка Кіпр) на 58 млн. грн. за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання акцій компанії «DRAMPISCO LIMITED» (м. Нікосія, Республіка Кіпр), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України. Відповідний дозвіл надано.

Зобов’язано Виконавчий комітет Одеської міської ради передбачити можливість заїзду вантажного автотранспорту до Одеського морського торговельного порту без споживання платних послуг ТОВ «Євротерминал».

Внесено зміни в рішення адміністративної колегії Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 24.04.2018 № 8-ріш у справі № 1-26.250/70-2017.

Внесено зміни в рішення адміністративної колегії Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 24.04.2018 № 9-ріш у справі № 1-26.250/71-2017.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux