ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 19 грудня 2016 року о 11:52

Схвалено пропозиції Кабінету Міністрів України щодо надання доручення Міністерству соціальної політики України вжити вичерпних заходів, спрямованих на затвердження та здійснення державної реєстрації проекту наказу «Про внесення змін до Інструкції про порядок ведення трудових книжок».

Оштрафовано ДП «Мелітопольський завод «Гідромаш» (м. Мелітополь, Запорізька обл.) на 108 тис. грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді подання інформації в неповному обсязі на вимогу органів Комітету у встановлений ним строк.

Оштрафовано ДП «Дніпропетровський регіональний державний науково-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації» (м. Дніпро) на 27 тис. 200 грн за два порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді подання інформації в неповному обсязі на вимоги органів Комітету у встановлені ними строки.

Оштрафовано ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв» в особі дирекції «Інпредкадри» на 470 тис. 855 грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку ведення та зберігання трудових книжок працівників іноземних представництв в межах міста Києва, шляхом встановлення таких цін та умов, які не можливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку.

Надано дозвіл ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «БЛАГОВІЩЕНСЬКИЙ» (м. Харків) на придбання цілісного майнового комплексу, який належить підприємству з 100 % ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ «БІЛЛА-УКРАЇНА» (м. Київ).

Надано дозвіл ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «ПАВЛОПОЛЬСЬКИЙ» (м. Харків) на придбання цілісного майнового комплексу, який належить підприємству з 100 % ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ «БІЛЛА-УКРАЇНА» (м. Київ).

Надано дозвіл фізичній особігромадянину України на набуття контролю над компанією «Kingsbarns Holdings Limited» (м. Тортола, Британські Віргінські Острови).

Надано дозвіл фізичній особігромадянину України на набуття контролю над компанією «Mitali Holdings Limited» (м. Тортола, Британські Віргінські Острови).

Надано дозвіл компанії «Vonedlor Trading Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання частки у статутному капіталі компанії «Cantik Enterprises Limited» (м. Тортола, Британські Віргінські Острови), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл ПрАТ «Нова Лінія» (смт. Чабани, Києво-Святошинський р-н, Київська обл.) на придбання частки у статутному капіталі компанії «Cantik Enterprises Limited» (м. Тортола, Британські Віргінські Острови), що забезпечує перевищення 25 % голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл фізичній особігромадянці України на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «СКЕЛА ТЕРЦИУМ» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства.

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux