Інформація про рішення АМКУ

Опубліковано 19 березня 2020 року о 15:52

Надано дозвіл компанії «Starhol Holding Limited» (м. Ларнака, Кіпр) на придбання часток компанії «Folyópart Energia Korlátolt Felelősségű Társaság» (м. Будапешт, Угорщина), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «Tupy S.A.» (м. Жоінвілі, Бразилія) на опосередковане придбання акцій компанії «Teksid S.p.A.» (м. Турин, Італія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «Rebecca BidCo GmbH» (м. Франкфурт-на-Майні, Німеччина) на придбання акцій компанії «RENK AG» (м. Аугсбург, Німеччина), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «Watts Blake Bearne International Holdings B.V.» (м. Маастрихт, Нідерланди) на набуття у власність акцій ПрАТ «Курдюмівський завод кислототривких виробів» (с-ще Опитне, Донецька обл., Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії «Watts Blake Bearne International Holdings B.V.» (м. Маастрихт, Нідерланди) на набуття у власність часток у статутному капіталі ТОВ «Євромінерал» (с-ще Опитне, Донецька обл., Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії «Cheplapharm Arzneimittel GmbH» (м. Грайфсвальд, Німеччина) на придбання активів компанії «Sanofi» (м. Париж, Франція) та пов’язаних з нею компаній, що дозволить здійснювати господарську діяльність у сфері дистрибуції, маркетингу та продажу певних лікарських засобів щодо певних усталених рецептурних препаратів.

Надано дозвіл компаніям Cheplapharm Arzneimittel GmbH» (м. Грайфсвальд, Німеччина) та Sanofi (м. Париж, Франція) на узгоджені дії у вигляді виконання зобов’язань щодо ексклюзивного придбання, передбачених проектом Глобального договору про виробництво та постачання, укладеним між компаніями «Cheplapharm Arzneimittel GmbH» та «Sanofi Winthrop Industrie» (м. Антоні, Франція), який надається як Додаток В-1 до Договору купівлі-продажу активів щодо решти світу стосовно придбання та продажу активів, що стосується товарів за межами Франції між компаніями «Sanofi» та «Cheplapharm Arzneimittel GmbH» від 29 листопада 2019 року, строком на 5 років та зобов’язань ексклюзивної дистрибуції, передбачених проектом Перехідного договору про дистрибуцію, укладеним між компаніями «Sanofi Winthrop Industrie» та «Cheplapharm Arzneimittel GmbH», що надається як Додаток С до Договору щодо решти світу, строком на 3 роки.

Надано дозвіл компанії «Dragon Capital Investments Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на опосередковане придбання [через компанію «101 Limited» (м. Нікосія, Кіпр)] акцій компанії «Сур Rose Holding Limited» (м. Лімасол, Кіпр), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про нову державну допомогу Відділу житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту та зв'язку Стрийської міської ради щодо державної підтримки комунального підприємства «Стрийводоканал» для забезпечення функціонування комунального підприємства, що надає послуги з водопостачання та водовідведення, та досягнення рівня економічно - обґрунтованих витрат.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про нову індивідуальну державну допомогу Управління комунальної власності Енергодарської міської ради комунальному підприємству «Міськзеленбуд» з метою комплексного благоустрою території та розвитку інфраструктури міста Енергодара у сфері житлово-комунального та зеленого господарства.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про нову державну допомогу Управління комунальної власності Енергодарської міської ради комунальному підприємству «Комунальні системи» з метою утримання та обслуговування, благоустрій територій загального користування

Прийнято рішення за результатами розглядуповідомлення про нову державну допомогу Управління комунальної власності Енергодарської міської ради  комунальному підприємству «Єдині інформаційні системи» з метою здійснення технічного супровіду систем відеоспостереження міста.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу, яка буде надана Немирівською міською радою у формі субсидії комунальному підприємству «Немирівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Немирівської міської ради.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу, яка буде надана Управлінням житлово-комунального господарства військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області комунальному підприємствуу «Торецьккомсервіс» для фінансування діяльності з утримання об’єктів благоустрою.

Прийнято рішення за результатами розгляду справи про державну допомогу, яка буде надана Департаментом інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради комунальному ремонтно-будівельному підприємству «Зеленбуд» у формі субсидії, поточних та капітальних трансфертів підприємствам (установам, організаціям).

• Прийнято розпорядження «Про відшкодування витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, Антимонопольним комітетом України та його територіальними відділеннями».

• Прийнято розпорядження про внесення змін до розпорядження Антимонопольного комітету України від 28.11.2019 № 23-рп «Про реорганізацію територіальних відділень Антимонопольного комітету України».

• Прийнято розпорядження «Про деякі питання організації роботи Антимонопольного комітету України на період дії карантину в Україні»

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux