Інформація про рішення АМКУ 11.11.2021

Опубліковано 11 листопада 2021 року о 14:44

  • Надано дозвіл громадянину Кіпру на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ «ДНІПРОШКІРГАЛАНТЕРЕЯ» (м. Дніпро, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.
  • Надано дозвіл громадянину Кіпру [через ТОВ «КАПІТАЛ-ПРОГРЕС» (м. Дніпро, Україна)], на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «МІРОПЛАСТ» (м. Дніпро, Україна), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.
  • Надано дозвіл громадянину Кіпру [через ТОВ «КАПІТАЛ-ПРОГРЕС» (м. Дніпро, Україна)], на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ЮД К» (м. Дніпро, Україна), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.
  • Надано дозвіл компанії «Telco Investments B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди) на опосередковане [через підконтрольне йому ТОВ «ЦЕМІН УКРАЇНА» (м. Київ, Україна)] придбання акцій ПрАТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЦЕМЕНТ» (с. Ямниця, Тисменицький р-н, Івано-Франківська обл., Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.
  • Надано дозвіл компанії «Telco Investments B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди) на набуття контролю над ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬК-ГІПС» (с. Ямниця, Тисменицький р-н, Івано-Франківська обл., Україна). Концентрація може бути здійсненна протягом трьох років з дня прийняття рішення.
  • Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді виконання положень про утримання від конкурентних дій та переманювання працівників, передбачених пунктом 8.1. проекту Договору купівлі-продажу акцій ПрАТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЦЕМЕНТ» (с. Ямниця, Тисменицький р-н, Івано-Франківська обл., Україна), укладеного між компаніями «Telco Investments B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди) і «CemInWest SA» (м. Штайнхаузен, Швейцарія), строком на чотири роки.
  • Надано дозвіл приватному акціонерному товариству «УКРАЇНСЬКА АВТОМОБІЛЬНА КОРПОРАЦІЯ» (м. Київ, ідентифікаційний код юридичної особи 03121566) на придбання частки у статутному капіталі приватного акціонерного товариства «АВТО МОТОР ГРУП» (м. Київ, ідентифікаційний код юридичної особи 22965525), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.
  • Надано дозвіл комунальному підприємству «Кам’янський міськводоканал» Дніпропетровської обласної ради» (м. Кам’янське, Дніпропетровська обл.) на приєднання до комунального підприємства Дніпропетровської обласної ради «Аульський водовід»
    (смт. Аули, Криничанський район, Дніпропетровська обл.).
  • Надано дозвіл компанії «Brookfield Asset Management Inc.» (м. Торонто, Канада) на опосередковане [через компанії «UK Gas Distribution 1 Limited» та «UK Gas Distribution 2 Limited» (обидві – м. Сент-Гелієр, Нормандські острови)] набуття разом із компаніями «Ontario Teachers’ Pension Plan Board» (м. Торонто, Канада) та «OMERS Administration Corporation» (м. Торонто, Канада) контролю над компанією «Scotia Gas Networks Limited» (м. Хорлі, Сполучене Королівство).
  • Надано дозвіл компанії «Trinity Investments Designated Activity Company» (м. Дублін, Ірландія) на набуття разом з компанією «Volkswagen Aktiengesellschaft» (м. Вольфсбург, Німеччина) контролю над компанією «Green Mobility Holding S.A.» (м. Штрассен, Люксембург).
  • Надано дозвіл компанії «Volkswagen Aktiengesellschaft» (м. Вольфсбург, Німеччина) на набуття [через компанією «Green Mobility Holding S.A.» (м. Штрассен, Люксембург)] контролю над компанією «Europcar Mobility Group, S.A.» (м. Париж, Франція).
  • Надано дозвіл компанії «MOREGROVE LIMITED» на набуття у власність акцій компанії «GASTLY HOLDINGS LIMITED» (обидві –м. Нікосія, Кіпр), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл фізичній особі – громадянину України на набуття контролю над акціонерним товариством «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «РОКСТОН» (м. Київ).
  • Прийнято рішення за результатами розгляду справи № 130-25/15-21-УД про узгоджені дії у вигляді зменшення розміру внутрішньодержавних міжбанківських комісій, які визначаються платіжною організацією платіжної системи щодо відповідних споживчих платіжних облікових реквізитів, які сплачуються еквайром на користь емітента, в Україні, що буде реалізоване у формі Меморандуму про сприяння конкурентному платіжному ринку в Україні між компанією «Mastercard Europe S.A.» (м. Ватерлоо, Бельгія), компанією «Visa International Service Association» (м. Фостер-Сіті, Каліфорнія, США) і Національним банком України.
  • Надано рекомендації Антимонопольного комітету України Службі автомобільних доріг у 24 областях України щодо здійснення заходів, спрямованих на запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції (Службі автомобільних доріг у Вінницькій області, Службі автомобільних доріг у Волинській області, Службі автомобільних доріг у Дніпропетровській області, Службі автомобільних доріг у Донецькій області, Службі автомобільних доріг у Житомирській області, Службі автомобільних доріг у Закарпатській області, Службі автомобільних доріг у Запорізькій області, Службі автомобільних доріг у Івано-Франківській області, Службі автомобільних доріг у Київській області, Службі автомобільних доріг у Кіровоградській області, Службі автомобільних доріг у Луганській області, Службі автомобільних доріг у Львівській області, Службі автомобільних доріг у Миколаївській області, Службі автомобільних доріг в Одеській області, Службі автомобільних доріг у Полтавській області, Службі автомобільних доріг у Рівненській області, Службі автомобільних доріг у Сумській області, Службі автомобільних доріг у Тернопільській області, Службі автомобільних доріг у Харківській області, Службі автомобільних доріг у Херсонській області, Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області, Службі автомобільних доріг у Черкаській області, Службі автомобільних доріг у Чернівецькій області, Службі автомобільних доріг у Чернігівській області).
  • Прийнято рішення за результатами розгляду справи № 500-26.15/24-21-ДД про державну допомогу Виконавчого комітету Хмельницької міської ради міському комунальному підприємству «Муніципальна телерадіокомпанія «Місто» з метою створення умов для максимальної доступності мешканців новоствореної громади до інформації про роботу Хмельницької міської ради, виробництва нових телевізійних та радіо проектів для задоволення інформаційних, соціально-етичних та культурно-естетичних потреб телеглядачів.
  • Прийнято рішення за результатами розгляду справи № 500-26.15/23-21-ДД про державну допомогу Міністерства молоді та спорту України підприємству «Західний реабілітаційно-спортивний центр» Національного комітету спорту інвалідів України та підприємству об’єднання громадян «Всеукраїнський реабілітаційно-відновлювальний спортивний центр» Національного комітету спорту інвалідів України на організаційне та матеріально-технічне забезпечення їхньої діяльності.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux