Інформація про рішення АМКУ

Опубліковано 05 грудня 2019 року о 17:39

1. Надано дозвіл ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНГРУП ФАКТОР»
(м. Дніпро, Україна) на набуття контролю над ПрАТ «ПЛАСТ»
(м. Миронівка, Миронівський р-н, Київська обл., Україна) шляхом забезпечення можливості здійснення вирішального впливу на господарську діяльність ПрАТ «ПЛАСТ» через прийняття участі в голосуванні у вищому органі управління ПрАТ «ПЛАСТ».

2. Надано дозвіл ТОВ «ПРИДНІПРОВСЬКИЙ ОЛІЙНОЕКСТРАКЦІЙНИЙ ЗАВОД» (м. Кропивницький, Кіровоградська обл.) на придбання активів у вигляді рухомого та нерухомого майна, що в сукупності утворюють єдиний майновий комплекс, який розміщений за адресою: м. Кропивницький, просп. Промисловий, 14а, та належить на праві власності ПП «ЕЛЛАДА» (м. Київ), що забезпечить можливість здійснення господарської діяльності з переробки насіння соняшнику та виробництва олії і супутньої продукції.

3. Надано дозвіл компанії «NIGAZUM HOLDINGS LIMITED» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання частки у статутному капіталі приватного підприємства
«БУД-РИТЕЙЛ 8» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління підприємства.

4. Надані обов'язкові для розгляду рекомендацій щодо припинення бездіяльності, яка містить ознаки порушень законодавства про захист економічної конкуренції, та усунення причин виникнення цих порушень і умов, що їм сприяють міським радам таких міст:

м. Біла Церква (Київська область),

м. Житомир (Житомирська область),

м. Кам’янець-Подільський (Хмельницька область),

м. Ковель (Волинська область),

м. Коростень (Житомирська область),

м. Миргород (Полтавська область),

м. Мукачево (Закарпатська область),

м. Рівне (Рівненська область),

м. Ужгород (Закарпатська область),

м. Чернігів (Чернігівська область),

м. Івано-Франківськ (Івано-Франківська область).

5. Надані Міністерству розвитку громад та територій України рекомендації щодо здійснення заходів, спрямованих на розвиток конкуренції, запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

6. Прийнято рішення за результатами розгляду справи про державну допомогу Відділу комунального господарства Краматорської міської ради комунальному автотранспортному підприємству 052810 для здійснення заходів із забезпечення сприятливих умов для співіснування людей та тварин та утримання в належному санітарному стані об’єктів благоустрою.

7. Прийнято рішення за результатами розгляду листа Департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради щодо зупинення перебігу строку виконання рішення Комітету від 20.11.2018 № 652-р.

8. Надано рекомендації щодо здійснення заходів з метою запобігання порушенням законодавства про захист економічної конкуренції ТОВ «ВЕСТ ПЕТРОЛ МАРКЕТ», ТОВ «ОККО-РІТЕЙЛ», ПАТ «УКРНАФТА», ПІІ «АМІК Україна», ТОВ «Альянс Холдинг», ТОВ «СОКАР ПЕТРОЛЕУМ», ТОВ «Укрпалетсистем», ТОВ «ГЛУСКО Рітейл».

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux