До уваги ТОВ «ТАЇРОВО ВАЙНЕРІ» та КОНСОРЦЮ ДІ ТУТЕЛА ДЕЛЛА ДЕНОМІНАЦІОНЕ ДІ ОРІДЖИНЕ КОНТРОЛАТА ПРОСЕККО

Опубліковано 20 грудня 2023 року о 14:49

Інформація щодо попередніх висновків у справі
про порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції №
127-26.4/195-21 із зазначенням дати, часу і місця розгляду цієї справи  

Відповідно до пункту 26 Правил розгляду заяв і справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, затверджених розпорядженням Антимонопольного комітету України від 19 квітня 1994 року № 5, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 6 травня 1994 року за № 90/299 (із змінами), Антимонопольний комітет України повідомляє наступне.

За результатами розгляду справи № 127-26.4/195-21 про порушення товариством з обмеженою відповідальністю «ТАЇРОВО ВАЙНЕРІ» (далі – ТОВ «ТАЇРОВО ВАЙНЕРІ») (ідентифікаційний код юридичної особи 40837596) законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції» у вигляді використання у своїй господарській діяльності шляхом зазначення (маркування) на етикетках і контретикетках вина власного виробництва позначення PROSECCO, яке раніше почали використовувати в господарській діяльності учасники КОНСОРЦЮ ДІ ТУТЕЛА ДЕЛЛА ДЕНОМІНАЦІОНЕ ДІ ОРІДЖИНЕ КОНТРОЛАТА ПРОСЕККО (далі – Консорціум), без їх дозволу, що може призвести до змішування з діяльністю цих суб’єктів господарювання (далі – Справа), складено подання від 15.12.2023
№ 127-26.4/195-21/384-спр про попередні висновки у Справі.

Відповідно до вказаного подання пропонується:

1. Визнати дії товариства з обмеженою відповідальністю «ТАЇРОВО ВАЙНЕРІ» (ідентифікаційний код юридичної особи 40837596) у вигляді використання у своїй господарській діяльності шляхом зазначення (маркування) на етикетках і контретикетках вина власного виробництва позначення PROSECCO, яке раніше почали використовувати в господарській діяльності учасники КОНСОРЦЮ ДІ ТУТЕЛА ДЕЛЛА ДЕНОМІНАЦІОНЕ ДІ ОРІДЖИНЕ КОНТРОЛАТА ПРОСЕККО, без їх дозволу, що може призвести до змішування з діяльністю цих суб’єктів господарювання, порушенням, передбаченим статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді неправомірного використання позначень.

2. За порушення, вказане у пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ТАЇРОВО ВАЙНЕРІ» штраф у розмірі до п’яти відсотків виручки від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за 2022 рік.

За наявності зауважень чи заперечень щодо викладених у поданні обставин пропонуємо надіслати їх до Антимонопольного комітету України та надати до кожного пункту зауважень чи заперечень належним чином засвідчені копії документів, які їх підтверджують.

Пропонуємо взяти участь у засіданні Антимонопольного комітету України за результатами розгляду справи № 127-26.4/195-21, яке відбудеться 28 грудня 2023 року об 11 годині 30 хвилин за адресою: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 45, 1 поверх, зал засідань.

При цьому слід прибути завчасно за 20 хвилин до початку засідання для оформлення перепустки.

Повноваження представника мають бути підтверджені відповідним документом.

Пропонуємо в строк до 15:00 години 27 грудня 2023 року за номером телефону (044) 251-62-25, дод. 62-17 або на адресу електронної пошти [email protected] надати інформацію щодо особи (ПІБ, посада), яка візьме участь у засіданні Колегії.

У разі зміни дати проведення засідання ТОВ «ТАЇРОВО ВАЙНЕРІ» та Консорціум будуть повідомлені додатково.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux