Вимога про надання інформації СГ ТОВ «Снович»

Опубліковано 11 вересня 2020 року о 13:26

Антимонопольним комітетом України (далі – Комітет) відповідно до покладених на нього завдань та повноважень, визначених статтями 3 та 7 Закону України «Про Антимонопольний комітет України» проводиться дослідження ринку яєць курячих в шкарлупі.

З метою повного, всебічного та об’єктивного здійснення зазначеного повноваження керуючись статтями 7, 16, 22 та 221 Закону України «Про Антимонопольний комітет України» вимагаю у 7-денний строк з дня отримання цієї вимоги надати Комітету наступну інформацію:

1. Копію договору суборенди приміщень, укладеного 31.01.2019 між СТОВ «Снович» та Приватною науково-виробничою компанією «Інтербізнес» (далі – ПНВК «Інтербізнес»), відповідно до умов якого СТОВ «Снович» передало право користування об’єктами нерухомого майна, розташованими за адресою: м. Київ, пр. Броварський, 99; м. Київ, пр. Броварський, 89А; Київська обл., с. Пухівка, вул. Радгоспна, буд. 37; Київська обл., с. Пухівка, вул. Радгоспна б/н.

2. Надати копію договору суборенди обладнання, укладеного 31.01.2019 між СТОВ «Снович» та ПНВК «Інтербізнес», відповідно до умов якого СТОВ «Снович» передало право користування обладнанням, яке безпосередньо знаходиться в приміщеннях (об’єктах нерухомого майна), розташованих за адресою: м. Київ, пр. Броварський, 99; м. Київ, пр. Броварський, 89А; Київська обл., с. Пухівка, вул. Радгоспна, буд. 37; Київська обл., с. Пухівка, вул. Радгоспна б/н.

3. Надати копію договору оренди, укладеного між товариством з обмеженою відповідальністю «Птахофабрика Київська» (далі – ТОВ «Птахофабрика Київська») та СТОВ «Снович», відповідно до умов якого СТОВ «Снович» набуло право користування (оренду) об’єктами нерухомого майна, розташованими за адресою: м. Київ, пр. Броварський, 99; м. Київ, пр. Броварський, 89А; Київська обл., с. Пухівка, вул. Радгоспна, буд. 37; Київська обл., с. Пухівка, вул. Радгоспна б/н.

4. Надати копію договору оренди, укладеного між ТОВ «Птахофабрика Київська» та СТОВ «Снович», відповідно до умов якого СТОВ «Снович» набуло право користування (оренду) обладнанням, яке безпосередньо знаходиться в приміщеннях (об’єктах нерухомого майна), розташованих за адресою: м. Київ, пр. Броварський, 99; м. Київ, пр. Броварський, 89А; Київська обл., с. Пухівка, вул. Радгоспна, буд. 37; Київська обл., с. Пухівка, вул. Радгоспна б/н.

Крім того, Товариство може надати будь-яку інформацію, яка може сприяти повнішому, всебічному та об’єктивному встановленню обставин предмету вимоги.

Відповідь прошу надати згідно з нумерацією пунктів цієї вимоги, підписану керівником товариства, у паперовому та електронному вигляді на e-mail: [email protected].

У разі підписання відповіді уповноваженою особою, яка не є керівником, до відповіді має бути долучено оригінал довіреності або іншого документа, який належним чином посвідчує повноваження особи-підписанта.

Відповідно до статті 22 Закону України «Про Антимонопольний комітет України», вимоги органу Антимонопольного комітету України є обов’язковими для виконання у визначені ними строки. Відповідно до статті 221 зазначеного Закону, суб’єкти господарювання, інші юридичні особи, їх структурні підрозділи, філії представництва, їх посадові особи та працівники, фізичні особи зобов’язані на вимогу органу Антимонопольного комітету України, голови територіального відділення Антимонопольного комітету України, уповноважених ними працівників Антимонопольного комітету України, його територіального відділення подавати документи, предмети чи інші носії інформації, пояснення, іншу інформацію, в тому числі з обмеженим доступом та банківську таємницю, необхідну для виконання Антимонопольним комітетом України завдань, передбачених законодавством про захист економічної конкуренції.

У разі надання інформації з обмеженим доступом (зокрема, конфіденційної інформації) необхідно: 1) зазначити, яка саме інформація має обмежений доступ, у тому числі які саме документи або частини документів містять інформацію з обмеженим доступом; та 2) надати обґрунтування щодо віднесення інформації до інформації із обмеженим доступом.

Крім того, Комітету надається не конфіденційна версія документів чи іншої інформації, зокрема з виключеною, зачорненою чи в інший спосіб зміненою інформацією, яка забезпечує достатній її захист та досягнення цілей, передбачених пунктами 2 та 3 частини третьої статті 22Закону України «Про Антимонопольний комітет України».

У разі відсутності можливості надання запитуваної інформації у визначений вимогою строк не пізніше кінцевої дати на надання відповіді, визначеної у цій вимозі, Товариство може звернутися до Комітету з обґрунтованим клопотанням про продовження строку на надання інформації на вимогу, із поясненням причин неможливості надання запитуваної інформації у визначений у вимозі строк.

Контактна особа Антимонопольного комітету України – Янова Юлія Володимирівна – заступник директора Департаменту - начальник відділу, телефон – (044) 251-60-53, електронна адреса – [email protected].

Згідно із пунктами 13, 14, 15 статті 50 та статтею 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» неподання органу Антимонопольного комітету України інформації в установлені строки, подання інформації в неповному обсязі у встановлені строки, подання недостовірної інформації визнаються порушенням законодавства про захист економічної конкуренції і тягнуть за собою відповідальність у вигляді штрафу у розмірі до одного відсотка доходу (виручки) суб’єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

Голова Комітету – державний уповноважений застерігає Товариство від знищення інформації, яка використовується під час підготовки відповідей на запитання цієї вимоги. Оскільки Голова Комітету – державний уповноважений державний уповноважений може запитувати додаткову або уточнюючу інформацію у межах вжиття заходів державного контролю та/або розгляду інших пов’язаних питань, Товариство повинно запобігти знищенню інформації у будь-якому вигляді, яка має відношення до відповідей на поставлені у вимозі питання.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux