Проєкт порядку денного засідання ТАК Комітету 25.11.2021

Опубліковано 24 листопада 2021 року о 16:03

10:00


І. Розгляд питань щодо державної допомоги.

1. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу щодо підтримки, яку надаватиме Міністерство фінансів України на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 14.07.2021 за №723 «Деякі питання надання державних гарантій на портфельній основі» у формі державних гарантій.

2. Про результати розгляду повідомлення про нову індивідуальну державну допомогу Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради у формі внесків у статутний капітал підприємства, субсидії та поточних трансфертів КП «Дирекція єдиного замовника «Пілот» з метою покриття витрат щодо реалізації заходів, спрямованих на забезпечення належного утримання і ефективної експлуатації дитячих спортивних та ігрових майданчиків, громадських зупинок в місті Миколаїв.

3. Про результати розгляду повідомлення  про нову індивідуальну державну допомогу Управління житлово-комунального господарства Слов’янської міської ради у формі поточних та капітальних трансфертів КП СМР «Благоустрій» з метою покриття витрат щодо реалізації комплексу заходів щодо забезпечення утримання в належному санітарно-технічному стані об’єктів благоустрою.

4. Про результати розгляду повідомлення Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради у формі субсидії КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» для забезпечення благоустрою парків міста та підтримка їх санітарного стану, проведення поточних і капітальних ремонтів об’єктів, які знаходяться на території парків.

5. Про результати розгляду повідомлення про нову індивідуальну державну допомогу Департамент міського господарства Одеської міської ради у формі субсидії КП «Теплопостачання м. Одеси» з метою компенсації витрат надання послуг з транспортування та виробництва теплової енергії.

6. Про результати розгляду повідомлення Управління житлово-комунального господарства Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області з метою задоволення потреб мешканців міста Лисичанськ в якісних послугах із перевезення міським електричним транспортом.

7. Про результати розгляду повідомлення Відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради з метою збереження та підтримання в належному технічному стані існуючої мережі комунальних спортивних споруд, забезпечення їх ефективного використання для проведення спортивних заходів та долучення населення територіальної громади до фізичної культури і до зимового виду спорту.

8. Про результати розгляду повідомлення про нову індивідуальну державну допомогу Департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Запорізькому муніципальному театру танцю на забезпечення поточної діяльності театру.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux